CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Geo Stroe         Ediţia nr. 805 din 15 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Geo STROE - INVITAŢIE LA LANSAREA ENCICLOPEDIEI ACADEMIEI DACOROMÂNE

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

EDITURA DACOROMÂNĂ TDC vă invită sîmbată, 16 martie 2013, după orele 12:00 la lansarea lucrării „ENCILOPEDIA ACADEMIEI DACOROMÂNE”, ediţia a doua revăzută, corectată şi adăugita (prima ediţie a fost tiparită într-un tiraj pilot, doar în două volume, avînd aprox. 1600 de pagini). Lucrarea este legată, cusută cu aţă, celofanată mat. Coordonator dr. Geo Stroe. Proiect cultural fundamental a Academiei DacoRomâne, în 4 volume (1- A-C (1044 p.), II - D-I (1088 p.), III - Î-R (1113 p.)., IV - S-Z (865 p. plus 16 coliţe color), conţinînd aprox. 4300 de pagini în format 17/24 cm - intermediar, cu coliţe color, coperta policromie (6,8 kg!)  

Lansarea va avea loc la Târgul de carte AMPLUS, la Palatul Pionierilor din Bucuresti, zona Parcul Tineretului, lângă Sala Polivalentă, la standul Societăţii culturale PRO BASARABIA şi BUCOVINA.  
 
Pentru început am tipărit un tiraj redus, economic şi prudent. Pentru continuarea tipăririi şi stabilirea unui preţ echilibrat pentru vremurile de criză pe care le trăim cu toţii avem nevoie de comenzi ferme din partea dvs.  
 
Costul unui set de 4 volume (peste 4300 pagini) este de numai 300 de lei noi. Cu acest prilej de vor expune şi alte titluri de carte din tematica dacoromânească, pentru Biblioteca DacoRomânilor care vor să cunoască trecutul, prezentul şi să contribuie la viitorul naţiunii dacoromâne.  
 
Comanda se poate face prin telefon:  
021-413 84 34 sau 0722 97 25 22,  
 
ori prin e-mail  
 
precum şi prin poştă la  
Oficiul Poştal 58  
Căsuţa Poştală 14  
 
sau trimitere direct în contul  
SC TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA din BCRS  
sucursala sector 6  
Bucuresti  
ORCMB J40/ 16343/1993  
Cod fiscal 4194619  
Capital social: 10 000  
Cod IBAN RO59 RNCB 0077 0502 3897 0001  
Cont BCR - sector 6  
 
şi la  
Trezoreria sect. 6  
Calea Giuleşti nr.3  
Cod IBAN RO75 TREZ 7065 069X XX00 1547  
pentru 4 volume EADR.  
Aceste comenzi sunt fără nici un comision.  
 
Se vor face unele reduceri de preţ.  
Cine cumpără cu plata anticipată 10 seturi are o reducere de 300 lei,  
Aşadar un set gratuit.  
 
Livrarea se poate face în Bucureşti din depozitele editurii direct, fără comision de difuzare sau prin:  
Librăria Bibliostar „Mihai Eminescu”  
(cu comisionul adăugat de librarie)  
din Bd. Regina Elisabeta nr.16  
Bucuresti, Sectorul 3  
Tel: 0213142383; Fax: 0213158761  
lângă Universitatea din Bucuresti, începând cu data de 18 martie 2013.  
 
La această librărie de lângă Universitatea din Bucuresti se află la vânzare, de curând, o serie de lucrări ale Editurii DacoRomâne TDC. Editura a planificat noi surprize următoarea perioadă de timp a anului 2013 din planul său editorial conform proiectelor culturale fundamentale ale Fundaţiei Academia DacoRomână TDC.  
 
Menţionez că lucrarea a păstrat aceeaşi publicitate iniţială pentru firmele care au sprijinit apariţia primei ediţii a Enciclopediei Academiei DacoRomâne.  
 
Tempus omnia vincit!  
Dr. Geo STROE  
Director fondator al Editurii DacoRomâne TDC  
Preşedinte fondator al Fundaţiei Academia DacoRomână TDC  
Bucureşti  
12 martie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Geo STROE - INVITAŢIE LA LANSAREA ENCICLOPEDIEI ACADEMIEI DACOROMÂNE / Geo Stroe : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 805, Anul III, 15 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Geo Stroe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Geo Stroe
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!