CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Autori >  

Gelu Dragoș
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Gelu Dragoş. S-a născut pe 22 februarie 1967, în localitatea Lucăceşti, comuna Mireşu Mare, judeţul Maramureş. Licenţiat în „Ştiinţele comunicării” şi masterat în „Management educaţional” la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad. Este profesor pentru învăţământ primar la Şcoala Gimnazială Mireşu Mare. Este deţinătorul paginii de cultură al cotidianul "Informaţia Zilei de Maramureş". Este preşedintele Cenaclului "Petre Dulfu" din comuna Satulung şi director executiv al Revistei de cultură "Izvoare Codrene". Este deţinătorul blogului http://izvoarecodrene.blogspot.ro/ şi redactor al revistei Casei Corpului Didactic Maramureş "Şcoala maramureşeană", membru al Cenaclului Scriitorilor din Maramureş, membru al Ligii Scriitorilor din România, filiala Maramureş, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.  
  
Are patru cărţi publicate: „Revistele şcolare”, Editura „Maria Montessori” a Casei Corpului Didactic Maramureş, în 2008; „Instantanee maramureşene” , Editura Transilvania” Tecuci, în 2012; „ Opinii”, Editura „Singur” Târgovişte, 2015 şi „Valenţe pedagogice în activităţi ecologice”, Editura „Amanda Edit” Bucureşti, 2015. A apărut în peste 10 antologii de poezie.  
  
Referinţă Bibliografică:
Gelu Dragoș / Gelu Dragoș : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1827, Anul VI, 01 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Gelu Dragoș : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gelu Dragoș
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!