CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Galina Martea
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Galina Martea (născută în Basarabia, de origine română, 30 iulie 1959) este o scriitoare (poetă, prozatoare, publicistă), savant, economist (licențiată în economie), pedagog notoriu din R.Moldova, lector universitar cu titlul științific de “Doctor în ştiinţe economice” și titlul onorific de “Academician de onoare al învăţământului universitar”, cercetător ştiinţific în domeniul managementului educaţional. Este membru titular al Academiei Româno-Americane de Ştiinţe şi Arte, membru al Uniunii Jurnaliștilor Profesioniști din România, membru al Uniunii Scriitorilor Europeni din Moldova, membru al Forumului Democrat al Românilor din Moldova, etc.  
  
Galina Martea este autoare a mai multor monografii ştiinţifice, autoare de cărți cu poezii și proză, autoare a peste 250 articole/articole ştiinţifice în domeniul economiei, învăţământului, sociologiei, filozofiei, literaturii. Realizează comentarii, interviuri, cronici de analiză literară, etc. Este prezentă în mai multe antologii literare (poezie, proză), în antologii pedagogice (Pedagogi Români Notorii din Basarabia Interbelică și Postbelică); în enciclopedii (Localităţile Republicii Moldova). Este Laureat al Premiilor pentru poezie, publicistică, volume publicate, presa scrisă.  
  
În calitate de scriitoare debutează literar în 1990 în revista Viața Satului, continuând să publice în Literatura și Arta, Basarabia Literară, Făclia, Ziarul Național, Națiunea etc. Editorial debutează în 1993 cu volumul de versuri “În lumea mea”. Ulterior, își văd lumina tiparului și alte volume cu poezii și proză…  
  
Referinţă Bibliografică:
Galina Martea / Galina Martea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2374, Anul VII, 01 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Galina Martea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Galina Martea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!