CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Gabriela Căluţiu Sonnenberg
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dr. Gabriela-Melania Sonnenberg, născută Căluţiu 
  
Data naşterii: 17. noiembrie 1967, Tălmaciu, jud. Sibiu 
  
Absolventă cu Titlul Academic de Doctor in Economie a Academiei de Studii Economice Bucureşti, după ce am urmat Facultatea de Comerţ, Secţia “Economia Serviciilor de Alimentaţie Publică şi Turism,(2001);  
  
Specializări complementare: traducător din limba germană în limba română; absolventă a Şcolii Internaţionale de Vară a Universităţii Economice Viena, promoţia 1991; stagiu de cercetare la aceeaşi Universitate, două semestre, an universitar 1993 – 1994, specializarea HR. 
  
Diverse domenii de activitate anterioară: asistentă universitară la ASE – Bucureşti; redactor la revista “Tribuna Economică”, departamentul Economie Mondială; Buyer în centrala Metro Cash & Carry România. Stabilită în Spania din anul 1998. 
  
Cu începere din anul 2003, colaborări literare diverse la foruri şi reviste de cultură din ţară şi din străinătate: Observatorul – Toronto, Ars Longa – Nurnberg, AGERO – Stuttgart, Publicaţiile ARP – Intermundus, Cetatea lui Bucur – Revista Ligii Scriitorilor, filiala Bucureşti, Revista Pietrele Doamnei, Star Press International, Romanian VIP – SUA, Occidentul Românesc – Madrid, Pagini Româneşti din Noua Zeelandă, Revista Curtea de la Argeş, Confluenţe Româneşti, Revista Noi Nu, Revista Singur, Radio Diaspora Online, Revista Armonia – Saltmin Media, Phoenix Mission Arizona – Texas, Mesagerul Hamilton – Canada si multe altele .  
  
Limbi străine: 
  
Româna (limba maternă), germană (limba de predare în şcoală), franceză (bine), engleză (bine), spaniolă (bine). 
  
Lucrări independente publicate:  
  
1. „Tendiţe şi perspective în managementul resurselor umane” - teză de 
  
doctorat (Bucureşti, 2002); 
  
2. ianuarie 2007, volumul “Vine seninul”, culegere de articole, Editura Anamarol, Bucureşti;  
  
3. iulie 2010, „Andaluzia – sentiment multicolor”, Editura Anamarol, Bucureşti.  
  
Domenii speciale de interes personal: 
  
- literatură şi multilingvism (limba de expresie – impuls sau frână creaţiei literare?);  
  
- filozofie şi ştiinţe exacte (zone de demarcaţie, respectiv domenii de suprapunere), confluenţe interdisciplinare, în general; 
  
- fenomenul cotidian – diferenţe de percepţie datorate filtrului cultural individual, multiculturalism şi reflecţia lui în plan personal; 
  
- identitatea şi omogenitatea de cultură în condiţiile globalizării accesului la informaţie prin internet, compatibilitatea cu noi forme de comunicare (meta-limbaj).  
  
actualizat 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Gabriela Căluţiu Sonnenberg / Gabriela Căluţiu Sonnenberg : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 347, Anul I, 13 decembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gabriela Căluţiu Sonnenberg : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriela Căluţiu Sonnenberg
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!