CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Gabriel Stănciulescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Numele meu este Gabriel Stănciulescu, lucrarea mea de referință este volumul de poezii intitulat „Dor de mamă, dor de părinți, dor...” , publicat în editura Pim, Iași. Lansare a avut loc in luna martie 2016.  
  
M-am descoperit pe mine și talentul meu, într-un moment dramatic al vieții: plecarea mamei mele dragi. Prin urmare, prezentul volum de poezii este un omagiu adus mamei, precum și tuturor părinților. În prima parte a volumului, denumită „Omagiu închinat părinților”, se pot resimți cu ușurință zbuciumul și tristețea din sufletul meu. În alte două secțiuni („Odă iubirii” și „Pamflete. Poezii diverse”) am abordat tematici diverse care își au izvorul în sensibilitatea mea lăuntrică, experiențele trăite, iubiri împărtărșite, lecții primite de la viață , dezamăgiri etc.  
  
În prezent, lucrez la pregătirea unui nou volum, iar poeziile mele sunt apreciate pe facebook https://www.facebook.com/gstanciulescu, precum si pe alte site-uri specializate (http://www.versuri-si-creatii.ro, http://poetii-nostri.ro, webcultura.ro, versuri.ro etc.). regasindu-se și pe www.google.com.  
  
Referinţă Bibliografică:
Gabriel Stănciulescu / Gabriel Stănciulescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2019, Anul VI, 11 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Gabriel Stănciulescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriel Stănciulescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!