CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Atitudini >  
Autor: Stelian Platon         Ediţia nr. 695 din 25 noiembrie 2012        Toate Articolele Autorului

FURT AL DREPTULUI DE AUTOR
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CĂTRE TOŢI ACEI CARE CUNOSC PE INDIVIDUL DAN SÎRBU ADMINISTRATOR-ŞEF POEZII.BIZ  
 
 
Acest individ cu faţă blândă şi care pozează în administrator -şef al site-ului poezii.biz, şi care poartă numele de Dan Sârbu, după ce i-am destâinuit că mi-a dispărut manuscrisul cu 345 de poezii, pe care le am postate în totalitate pe site-ul său şi doresc să fac o copie după ele, mi-a şters rapid contul ca să nu mai am acces la creaţiile mele. Faptul s-a petrecut pe 12. 12 . 11. De-atunci încerc cu umilire să-l înduplec a-mi permite să fac o copie după munca mea de trei ani şi care se află în proprietatea lui, însă se acunde mişeleşte, nerăspunzând nici unei încercări de a-l contacta.Colegul său Marian Nistor, mi-a promis că îmi va da posibilitatea să-mi recuperez această imensă muncă, dar după ce a primit observaţii de la şeful său Dan Sîrbu, nu am mai primit nimic, şi nu mai răspunde la telefon sau la mesajele prin e-mail. Acest aspect după previziunile codului civil, se numeşte furt al dreptului de autor. Menţionez că nu sunt singurul căruia i se confiscă în acest mod creaţiile pe acest site. În acelaşi timp dumnealui prosperă cu creaţii noi, şi se autointitulează chiar „poet al tinerei generaţii”, fără a se cunoaşte însă cât la sută din ce publică sunt rezultatul propriei sale inspiraţii.  
După ce îi voi depista ascunzătoarea acestui individ, urmează o înfăţişare la o comisie de judecată. Repet, am doar rugămintea de a-mi da voie să-mi fac o copie după creaţiile mele postate pe poezii.biz. Sper totuşi ca să revină asupra necuviinţei săvârşite fără motiv împotriva mea, şi fiecare să-şi vadă liniştit de ocupaţiile sale lumeşti.  
Stelian Platon  
26.11.12  
Referinţă Bibliografică:
FURT AL DREPTULUI DE AUTOR / Stelian Platon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 695, Anul II, 25 noiembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Stelian Platon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Stelian Platon
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!