CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Geo Stroe         Ediţia nr. 740 din 09 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

FUNDAŢIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ - COMUNICAT DE PRESĂ - FORMAREA BLOCULUI UNITĂŢII NAŢIUNII - B U N
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Astăzi, cu ocazia Zilei naţionale a României, după depunerea de coroane de flori, intonarea inmurilor şi cântecelor patriotice, prinderea în Hora Unirii la statuia lui Mihai-vodă Viteazul din Piaţa Universităţii din capitala ţării, în jurul orelor 13, din iniţiativa Fundaţiei Academia DacoRomână TDC, a Asociaţiei Patrioţilor Români şi a Asociaţiei Naţionale a Pensionarilor din România precum şi a altor societăţi cultural-ştiinţifice, inclusiv partide politice neparlamentare, s-a constituit BLOCUL UNITĂŢII NAŢIUNII - B U N.  
 
Fondat pe baza doctrinei naţionale de către toţi cei prezenţi la acţiune, B U N a fost iniţiat pentru apărarea unităţii naţiunii române ameninţată cu dezmembrarea, în apărarea Constituţiei României şi, în special, a articolului 1, a statului naţional unitar român, suveran şi independent al cărui teritoriu este inalienabil şi indivizibil, precum şi pentru stoparea prăbuşirii economiei naţionale şi redresarea ei urgentă pentru a asigura supravieţuirea naţiunii în aceste vremuri tulburi.  
 
A fost desemnat un Comitet Provizoriu de Acţiune format în ordine alfabetică din col. (r) Ştefan Dumitrescu, dr. Geo Stroe, ec. Constantin Ungureanu, ing. Tudor Voicu şi alţii.  
 
România se află pe marginea prăpastiei. Politicieni iresponsabili, în cârdăşie cu marile corporaţii transnaţionale străine, lacome şi corupte, au vândut bogăţiile ţării străinilor şi alogenilor pentru a se menţine la putere. Eşecul managementului politic al majorităţii clasei politice necesită controlul judecătoresc concomitent cu exprimarea voinţei naţionale prin votul suveran al cetăţenilor la referendumuri în probleme de interes naţional, inclusiv asupra rămânerii sau ieşirii din U.E. sau N.A.T.O., privind împrumuturile externe, alianţele politico-economice şi militare, până când starea naţiunii se va redresa.  
 
Chemăm toate asociaţiile, fundaţiile, federaţiile, partidele care nu au fost la putere, sindicatele, organizaţiile de femei, de tineret, toate societăţile cultural-ştiinţifice, literare, profesionale, personalităţi ale ştiinţei culturii, tehnicii şi artei române din toată lumea, să ni se alăture pentru ca împreună să acţionăm urgent pentru salvarea ţării!  
 
Români! Veniţi alături de Blocul Unităţii Naţiunii - B U N ca să reconstruim România din temelii ! Veniţi cu noi!  
 
Până la data de 24 ianuarie 2013 când se vor dezbate şi aproba documentele în cadrul democratic, organizat, la Salla Dalles din Bucuresti, Comitetul Provizoriu de Acţiune propune ca simbol al acţiunii pe Mihai Eminescu, iar ca imn Tricolorul lui Ciprian Porumbescu şi cheamă pe toţi cei interesaţi la înscrierea nominală şi la definitivarea proiectelor de documente.  
 
Printre altele, se propune şi constituirea Partidului Producătorilor Români - P.P.R., cu semnul electoral permanent pâinea şi un program bazat pe redresarea urgentă a agriculturii pentru asigurarea hranei populaţiei înfometate pe timp de criză.  
 
Relaţii la telefoanele:  
 
0722972522  
0723026078  
0740155161  
021347738.  
 
„România va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!”  
 
Dr. Geo STROE  
preşedinte fondator al Fundaţiei Academia DacoRomână TDC  
 
E-mail: geostroe@gmail.com  
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
 
FUNDATIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ „TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA” (F.A.D.R.T.D.C.) este rezultatul unificării prin absorbţie a FUNDAŢIEI TEMPUS, fondată de preşedintele Geo Stroe (constituită la 23.11.1991 în Traian; dosar 751/PJ/1991 la Judecătoria sect.1), cu ACADEMIA DACOROMÂNĂ – A.D.R. (continuatoare şi legatară unică a Institutului Naţional pentru Românitate şi Românistică - INPROROM, fondat la 1.12.1991 şi a Cercului de studii DECENEU din anii `70, dosar nr. 34/PJ înregistrat la 24.01.1992 la Judecătoria Sect.1, prin sentinţa civilă nr. 49 din 31.01. 1992, reorganizată, ulterior, reorganizată în Academia Dacoromână la 9.05.1995; apoi, cu alte modificări în dosarul nr. 51/P.J./2003), pentru înfăptuirea Programului PROTEMDACOM-10 050 (2 050). Ca fundaţie, este independentă de stat sau de partide politice, non-profit, are personalitate juridică de drept privat, de cercetare în domeniile ştiinţei, culturii, artei şi tehnicii, independentă în acţiunile ei. Ea se constituie ca o societate a oamenilor liberi, care au conştiinţă de dacoromâni şi deviza: „A fi pentru a şti, a şti pentru a avea, a avea pentru a putea, a putea pentru a face, a face pentru a fi oameni fericiţi!” A.D.R. este autonomă în cadrul F.A.D.R.T.D.C. cu deviza: “Întru eternizarea valorilor temporale dacoromâneşti pe Terra noastră comună, într-o lume comterristă, a fiecăruia şi a tuturora!” Scopul A.D.R. este cunoaşterea, cercetarea, crearea, stimularea, promovarea, apărarea şi eternizarea valorilor dacoromâneşti de pretutindeni, pe Terra noastră comună. Obiectivul strategic al A.D.R. este pregătirea spirituală a renaşterii pentru reîntregirea naţiunii dacoromâne de pretutindeni în contextul valorilor umane universale. Are cont CEC Bank S.A., Ag. Drumul Taberei, Buc., sect. 6, Cod IBAN Cod IBAN R035CECEB60443RON0354455, Cod fiscal nr. 4929150. Asociaţia culturală Ialomiţa -„ASCULTIALOMIŢA”- este filiala independentă a F.A.D.R.T.D.C., cont BCR S.A. Ialomiţa - Slobozia, cod fiscal nr.15162556, IBAN RO14RNCB3100000057540001  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
FUNDAŢIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ - COMUNICAT DE PRESĂ - FORMAREA BLOCULUI UNITĂŢII NAŢIUNII - B U N / Geo Stroe : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 740, Anul III, 09 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Geo Stroe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Geo Stroe
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!