CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Revista Booklook         Ediţia nr. 400 din 04 februarie 2012        Toate Articolele Autorului

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE SATIRĂ ŞI UMOR – VAMA 2012
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista BOOKLOOK prezintă:

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE SATIRĂ ŞI UMOR – VAMA 2012

CONSILIUL JUDEŢEAN SUCEAVA, PRIMĂRIA COMUNEI VAMA, ASOCIAŢIA TURISTICĂ VAMA, CASA DE CULTURĂ Vama, P.F.I.M.M. SUCEAVA, MUZEUL OULUI VAMA – BUCOVINA, CENACLUL LITERAR „Nectarie” Vama, ACADEMIA LIBERĂ „Păstorel” Iaşi, GRUPUL DE FIRME PIETA Iaşi, UNIUNEA EPIGRAMIŞTILOR din România, organizează:

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE SATIRĂ ŞI UMOR:

UMOR FĂRĂ FRONTIERE ÎN ŢARA DE SUS

TEMA CONCURSULUI: LĂCOMIA

LOCUL DE DESFĂŞURARE A FESTIVALULUI: VAMA – BUCOVINA

PERIOADA: 6 - 8 IULIE 2012

***

SECŢIUNILE FESTIVALULUI

I. CONCURS DE EPIGRAME: (Două epigrame la tema dată şi trei epigrame pe o temă aleasă de concurent)
II. CONCURS DE POEZIE UMORISTICĂ (O poezie la tema dată şi două pe o temă aleasă de concurent)
III. CONCURS DE PROZĂ SCURTĂ UMORISTICĂ (Proză max. patru pagini A4 cu literă Times New Roman 14 la un rând) pe tema dată şi o proză (aceleaşi condiţii) pe o temă aleasă de concurent
IV. CONCURS DE CARICATURI, DESEN UMORISTIC (O lucrare la temă şi alte trei pe teme alese de concurenţi)

NOTĂ: Lucrările se vor trimite până la 15.05.2012, în plic închis, cu motto şi cu datele de identificare secretizate, pe adresa:

Dr. COTLARCIUC SORIN
str. Nicolae Grigorescu nr. 24
cod 727590, comuna VAMA, jud. SUCEAVA

Informaţii suplimentare se pot obţine sunând la numerele de telefon:

0746021715
0747070880
0740540276.

Lucrările trimise nu se restituie şi nici nu sunt supuse unor eventuale dezbateri ulterioare premierii. Cele mai bune lucrări, premiate sau nu, se vor publica în numărul următor al revistei: SURÂSUL BUCOVINEI.

Se vor acorda premii la fiecare secţiune în parte.
La concurs pot participa creatori de literatură satirico-umoristică şi caricatură de pretutindeni, cu excepţia celor din Suceava şi Iaşi. Invitaţii şi laureaţii concursurilor vor fi anunţaţi în timp util, organizatorii asigurând masa şi cazarea pe durata desfăşurării manifestărilor. Transportul va fi asigurat de participanţi.

VĂ DORIM SUCCES!

Directorul festivalului, dr. Sorin COTLARCIUC
Coordonatorul festivalului Ec. Aurelia BADALE
Secretar: Ing. Cătălina ORŞIVSCHI
Ianuarie 2012
Referinţă Bibliografică:
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE SATIRĂ ŞI UMOR – VAMA 2012 / Revista Booklook : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 400, Anul II, 04 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Revista Booklook : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Revista Booklook
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!