CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Vizual >  

EUROPE ARTISTES ASSOCIES - autor proiect dl. Christian Paraschiv

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
autor foto: Christian Paraschiv  
titlu: BODY/SKIN/mars 2012 ICR LONDRE EXPO-PARASCHIV  
EUROPE ARTISTES ASSOCIES  

Identification de l’organisme de formation
N° SIRET : 38413049800015
N° formateur : 11930185093
paraschiv@free.fr  

Având 20 de ani de experienţă în pedagogie şi formaţie în meseriile de artă la Paris, Europe Artistes Associes prin voinţa artistului CHRISTIAN PARASCHIV a decis să intervină şi în România. Anul Acesta Europe Artistes Associes organizează trei sesiuni de cursuri de artă plastică în România şi Franţa. Aceste sesiuni se adresează cetăţenilor români fără restricţie de vârstă dar cu un minimum de noţiuni de desen şi pictură.
Fiecare sesiune este limitată la 8 locuri. Selecţia se va face în baza unui dosar /scrisoare de motivaţie, imagini cu lucrări deja realizate şi un CV actual. Corespondenţa se va adresa exclusiv pe adresa mail paraschiv@free.fr
 

Sesiunea 1
date de pe 4 iunie pe 12 iulie 2012
saptamina 1 de pe 4 iunie pe 7 iunie total 32 ore
saptamina 2 de pe 11iunie pe 14 iunie total 32 ore
saptamina 3 de pe 18 iunie pe 21 iunie total 32 ore
saptamina 4 de pe 2 iulie pe 5 iulie total 32 ore
saptamina 5 de pe 9 iulie pe 12 iulie total 32 ore
 

TOTAL 5 SĂPTĂMÂNI / 160 DE ORE /PREŢUL ESTE DE 1950 EUROs  

Trei săptămâni de curs la Bucureşti/ de luni până joi inclus total 32 ore săptămânal
Ultimile două săptămâni de curs se vor derula în Franţa la sediul nostru EAA lieu dite LA BOURGUINIERE 28400 Bethonvilliers France
 

Materialele necesare cursurilor vor fi asigurate de EAA support, culori, pensule...  

EAA asigură cazarea în Franţa/ La Bourguinière în camere de două persoane.O bucătărie echipată este la dispoziţia dvs pentru a putea prepara, mânca şi păstra mâncarea.
EAA nu asigură transportul nici în România nici în Franţa.
 

Sesiunea 2
date de pe 23 iulie pe 30 august
 

Sesiunea 3  
 
date de pe 10 septembrie pe18 octombrie 2012  
Referinţă Bibliografică:
EUROPE ARTISTES ASSOCIES - autor proiect dl. Christian Paraschiv / Anne Marie Bejliu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 451, Anul II, 26 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Anne Marie Bejliu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anne Marie Bejliu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!