CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Lucrari >  
Autor: Ioan Ciobota         Ediţia nr. 322 din 18 noiembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Eseu - DESPRE „DREPT“. DREPTUL DE „A ALEGE“ - DREPTUL DE A UCIDE SAU DREPTUL DE A TRĂI?
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DESPRE „DREPT“. 
  
DREPTUL DE „A ALEGE“ - DREPTUL DE A UCIDE SAU DREPTUL DE A TRĂI? 
  
Cei care susţin dreptul femeilor şi al medicilor ginecologi de a ucide copiii, fac parte din acelaşi curent de gandire cu cei care susţin şi drepturile homosexualilor. 
  
Apoi cei care susţin drepturile homosexualilor, vor susţine şi dreptul pedofililor de a abuza de copii. Apoi dreptul zoofililor (cu animale), a necrofililor (cu cadavre). 
  
Pasul următor va fi dreptul de a-i ucide pe bătrani, deoarece „sunt o povara pentru asigurarile sociale“. Apoi de a-i ucide pe handicapaţi, evrei şi romi sau pe cei de o anumita etnie, rasa sau chiar religie. Poate vom putea fi ucisi (scuzati-ma - "politically corectness" este "ajutati sa murim") doar pentru ca suntem baptisti sau ortodocsi, catolici sau musulmani, evrei, italieni, romani sau rusi. 
  
Sunt deja in Occident organizaţii care militează cu mult zel pentru sterilizarea negrilor şi a handicapaţilor mintali. Şi Hitler şi naziştii practicau sterilizarea evreilor şi a romilor.  
  
OARE SUNTEM ORBI SA NU VEDEM CA ISTORIA SE REPETA? 
  
Orice drept care işi are originea in mintea omului - minte aflată sub blestem pană cand este eliberată de Cristos - este un drept de origine diavolească. 
  
Şi băieţelul meu de 4 ani are „dreptul“ să sară in faţa unui camion care vine cu 70 km/oră, sau să pună mana pe aragazul supraincălzit, la fel cum şi eu am "dreptul" şi obligaţia să fac tot ce pot ca să-l opresc.  
  
Aşa că dacă cei care susţin avortul (si restul acestor "libertati" care pur si simplu isi bat joc de Dumnezeu) au o agenda foarte clară, bine pusă la punct, şi luptă intr-un război dezlantuit pentru aceste drepturi diavoleşti, cred că este momentul ca şi noi, creştinii, să intrăm in acest război, in Numele Domnului Isus. Şi să luptăm cu toate mijloacele pentru dreptul celor nenăscuţi, care au „dreptul“ să nu li se infigă o chiuretă nemiloasă in căpşor, să nu li se scoată ochii ca să fie aruncaţi la gunoi, să nu li se smulgă cu aspiratorul picioruşele sau peretele toracic, doar pentru că oamenii ar avea un imaginar „drept criminal“ de a-i ucide. 
  
Sau impotriva celor care maine vor face scandal ca au si ei "dreptul" sa predea ore de educatie sexuala copiilor nostri, ore la care sa-i invete pe copiii mei despre "relatii" cu... cai, despre cat de frumos este sa cresti intr-o "familie" de homosexuali / lesbiene sau alte lucruri demne de o minte bolnava (scuzati-ma - "politically corectness" este "indracita"). 
  
Credeti ca exagerez? Mai vorbim peste 5-10 ani... daca mai traim pana atunci sau daca nu vine Domnul mai curand.  
  
In ACEST moment, daca as scrie aceste lucruri in Suedia sau alte cateva tari "civilizate", as fi dus urgent la inchisoare pentru "hate-crime" - instigare la ura. Nu mai ai "dreptul" sa-i spui pacatului PACAT. Esti obligat sa-i spui "virtute"...  
  
Ep.catre Romani, capitolul 1: 
  
"ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac."  
  
"Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate"  
  
"S-au falit ca sunt intelepti si au inebunit" 
  
Aceasta este minunata toleranta a lumii civilizate. Dar Biblia si noi NU URAM OAMENII, CI PACATUL.  
  
O veste buna: aceste minoritati sunt foarte restranse, au un numar mic de membri.  
  
O veste rea: daca o minoritate foarte mica, dar extrem de agresiva si galagioasa isi pune in cap sa impuna ceva majoritatii, de multe ori reuseste... din pacate... 
  
Biblia este o carte de „drept“, şi dreptul modern se bazează pe principiile biblice. Dumnezeu ne-a dat „DREPTUL“ să-L iubim pe El, şi atunci nu vom mai ucide si nu vom mai promova lucrurile scarboase la rang de "normalitate". 
  
Si vestea ce mai buna:  
  
"Ridicati-va ochii spre cer! CRISTOS VA INVINGE !" 
  
Ioan Ciobotă 
  
www.ioanciobota.wordpress.com 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Eseu - DESPRE „DREPT“. DREPTUL DE „A ALEGE“ - DREPTUL DE A UCIDE SAU DREPTUL DE A TRĂI? / Ioan Ciobota : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 322, Anul I, 18 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioan Ciobota : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioan Ciobota
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!