CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Festivalul Naţional de Literatură pentru copii şi tineret Cezar Petrescu, Buşteni - ediţia a V-a
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Festivalul Naţional de Literatură pentru copii şi tineret Cezar Petrescu, Buşteni - ediţia a V-a, 21 - 23 mai 2014, organizat de Filiala Bucureşti Literatură pentru copii şi tineret (preşedinte Victor Gh. Stan) a Uniunii Scriitorilor din România în colaborare cu Muzeul Cezar Petrescu din Buşteni (director Ilinca Grigorescu)  

PROGRAM 21-23 mai 2014  

Miercuri, 21 mai 2014, ora 10:30: la Muzeul Memorial ,,Cezar Petrescu” Buşteni, str. Tudor Vladimirescu nr. 1 Deschiderea oficială; Prezentarea invitaţilor; Lansare de carte; Din tainele scrisului:invitaţii citesc din creaţiile lor; dialog deschis: scriitori-elevi. Târg de carte pentru copii. Ora 14:oo Masa de prânz  

Joi, 22 mai 2014,Ora 10:30: la Muzeul Memorial ,,Cezar Petrescu” Buşteni, str. Tudor Vladimirescu nr. 1 Prezentarea juriului pentru concursurile de poezie: Mircea Sântimbreanu (elevi clasele IV-VIII) Cezar Petrescu (elevi clasele IX-XII) Elevii din şcolile din Buşteni şi împrejurimi îşi prezintă creaţiile literare; Lansare de carte Târg de carte literatură pentru copii. Ora 14:00 Masa de prânz  

Vineri, 23 mai 2014,Orele 10:30 : la Centrul Cultural ,,Aurel Stroe”, Buşteni, Bd. Libertăţii nr. 93 Festivitatea de premiere; Program literar-artistic susţinut de elevii din şcolile din Buşteni, împrejurimi şi din ţară Lansare de carte; Târg de carte literatură pentru copii; Impresii de la Festival; Închiderea ediţiei a V-a a Festivalului.  

Criterii de participare Festivalul Naţional de Literatură pentru copii şi tineret Cezar Petrescu, Buşteni - ediţia a V-a, 21 - 23 mai 2014, organizat de Filiala Bucureşti Literatură pentru copii şi tineret (preşedinte Victor Gh. Stan) a Uniunii Scriitorilor din România în colaborare cu Muzeul Cezar Petrescu din Buşteni (director Ilinca Grigorescu). În cadrul festivalului sunt două concursuri, cu premii: Mircea Sântimbreanu (clasele IV-VIII) şi Cezar Petrescu (clasele IX-XII), la care să poată participa cât mai mulţi elevi din şcolile din ţară.  

Lucrările elevilor să fie trimise prin poştă, în dublu exemplar, în caractere româneşti, în timp util, pentru a putea fi jurizate, prin poştă, pe adresa: Muzeul Cezar Petrescu str. Tudor Vladimirescu nr. 1,Buşteni, jud. Prahova, cu menţiunea,,PENTRU CONCURS". Fiecare elev să participe cu 2 (două) poezii. Ele să cuprindă: numele autorului (elevului), clasa, Şcoala, localitatea, numele prof. coordonator şi adresa elevului unde poate fi trimis rezultatul concursului.  

Referinţă Bibliografică:
Festivalul Naţional de Literatură pentru copii şi tineret Cezar Petrescu, Buşteni - ediţia a V-a / Elisabeta Iosif : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1231, Anul IV, 15 mai 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Elisabeta Iosif : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elisabeta Iosif
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!