CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Informaţii despre autor: SCARLET O HARA
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mă numesc, Elena Buldum, sunt vrânceană din rădăcini. Am înclinație să scriu versuri de copil dar abia de la vârsta de 19 ani atunci mi-am dat seama să nu trebuie să risipesc nimic din spiritualitatea mea. Pentru aceasta eram nelipsită de la bibliotecă şi lăsam jocurile copilăriei pentru a citi şi scrie. Dar abia mai târziu, prin 2005, am început să îmi public unele creaţii literare în calitate de colaborador la o revistă bucureşteană pentru copiii. Din anul 2007 vieţuiesc împreună cu soţul şi fetiţa în Spania, la Girona, unde sunt colaborator şi promotor cultural și președinte al Asociaţiei Culturale ”Casa Rumana” -CA-RO din Barcelona, promovez tradiţii, datini şi obiceiuri pentru românii de aici cât şi pentru cetăţenii străini.  
Adevăratul meu debut publicistic a avut loc în 2013, în secţiunea „Colocvii literare” a ziarului Națiunea, începând, totodată, prin apariţia cu grupaje lirice în volumele antologice de colecţie „Cu patria în suflet” precum şi în volumul de lux „A treia cale”, lansate la târgurile de carte Book Fest şi Gaudeamus 2013. Tot în anul 2013 mi s-au publicat poezii la tânăra revistă „A.V.A” și numai... Am colaborat la toate manifestările culturale româneşti din Catalonia, pentru promovarea limbii, tradiţiior şi obiceiurilor româneşti. Am fost onorată cu Diploma de Merit în cadrul Festivalului de Colinde şi Datini de Crăciun "Bun eşti, Doamne, Bun!" - Ediţia I, II ,Barcelona 2013,2014 din partea Episopului Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei şi Portugaliei. De asemea, la începutul anului 2014 am avut bucuria de a mi se acorda „Diploma de merit” pentru activitatea literară şi patriotică în calitate de co-autor al volumelor apărute în cadrul seriei de antologii ale Editurii Națiunea -2013.  
Deasemenea, am fost autor și co-autor în antologia apărută la târgul de carte Book Fest din Bucureşti, ”Vise Târzii ”, editura Națiunea din Bucureşti 2014. Cea mare bucurie din viaţa este prima mea carte de autor, Paşii sufletului meu, 2014, tipărită la Editura Dandes Press din Drobeta Turnu-Severin. În anul 2015 a apărut primul volum, altă serie ” Vise Târzii” al grupului cu același nume , deasemenea am fost co-autor și coordonator al acestei minunate antologii de versuri. Am apărut în antologia ”Iluzii de vară, Nostalgii de toamnă” Editura Dandes Press, 2014, și la Editura Singur, din Târgoviște antologia ”În așteptarea sărutului promis”, coordonator și co-autor ” Vise târzii vol 1 și 2, Editura Dandes Press, Surăsuri înlăcrimate, 2016, Antologia ”Limba noastră cea română”, Starpress, 2016, Fel de fel de stihuri, coordonatori, Corina Soare, Cristian Gruițoiu, Doamne ale scrisului românesc la început de sec. xxI. Editura Olimpias 2016....  
  
 
Referinţă Bibliografică:
Informaţii despre autor: SCARLET O HARA / Elena Buldum : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1168, Anul IV, 13 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Elena Buldum : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elena Buldum
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!