CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Ecouri >  
Autor: Roxana Ionescu         Ediţia nr. 25 din 25 ianuarie 2011        Toate Articolele Autorului

E timpul sa ne intoarcem la Domnul Ostirilor, un timp de a indrepta ce este gresit!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Simt că e un timp de tăcere peste pământ, acum, răsuflarea Ta, Doamne, este Duhul Sfânt, care stătea peste pământ la începutul creaţiei... acesta este un sezon în care lucrurile se schimbă. Se mişcă şi lucruri noi răsar! 

Un sezon propice pentru ca să vedem în realitatea noastră umană lucrurile Lui Dumnezeu, în fiinţă, un sezon în care să cerem... (de la El în rugăciune...) 
  
Da, un sezon al lucrării împreună cu Dumnezeu, un sezon în care această lucrare aduce roade vizibile, ce vor afecta realitatea umană, acum şi pentru viitor, de fapt: de cât cerem acum, şi de puterea, convingerea, cu care cerem depinde recolta din sezonul următor. Domnul însă are atât de mult... atât, atât de mult!!! 

Haideţi să ne unim în cerere, să cerem voia Lui! Nimic de la noi, totul de la El: voia Lui, cum El vede lucrurile, ce El cere ca noi să facem. 
  
Da, haideţi să-I dăm în sfârşit locul cuvenit în vieţile noastre, nu doar o parte din inimă... toată, toată inima, da.... Te pun pe primul loc, Isus, pentru că ai îndurat, pentru că ai fost credincios, pentru că m-ai salvat, pentru că m-ai schimbat pentru că îţi recunosc adevărata Faţă, şi doresc să îţi dau locul pe care Tu ai dreptul să-l ai în viaţa noastră

Numai Tu eşti Cel care poate conduce
, recunosc conducerea Ta... iartă-mă că până acum nu Ţi-am recunoscut meritele şi, în loc să Te las în toate să trăieşti, prin mine, să-mi conduci Tu viaţa. 

M-am simţit îndreptăţit(ă), să merg înainte fără să Te consult, presupunând că ştiu voia Ta. Iartă-mă că Te-am făcut să suferi obligându-Te să mă priveşti greşind, când din mândrie încăpăţânare, egoism, grabă, frică de oameni, poftă pentru păcat, lipsă de veghere, neascultare etc., nu m-am oprit: 
- să te întreb, 
- să ascult sfatul Duhului Sfânt dat prin copiii Tăi, 
- să ascult, 
- să-Ţi dau voie să conduci 
  
E timpul să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu! Să lăsăm, obişnuinţa, comoditatea, religia, deoparte... Trebuie să ascultăm. Atât! 

Haideţi să ne întoarcem la El... Viaţa cu El e trăită în puterea Lui!
  
Haideţi la El toţi cei ce l-aţi căutat, cu toţii haideţi să-L căutăm, da, El se va lăsa găsit! 

Această perioadă e caracterizată de confuzie, siguranţa vine de la Domnul, deci să îndreptăm faţa spre El. Lăsaţi ca Chipul Lui să fie cel care vă conduce. 
  
Referinţă Bibliografică:
E timpul sa ne intoarcem la Domnul Ostirilor, un timp de a indrepta ce este gresit! / Roxana Ionescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 25, Anul I, 25 ianuarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Roxana Ionescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Roxana Ionescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!