CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

E ceva putred în Danemarca!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Categoria sexuală numită popular „poponarii” iese în faţă. Aceştia protestează gălăgios împotriva „discriminării” la care sunt supuşi. Vor sindicate, vor dreptul de a se organiza în partide şi, atenţie: vor să adopte copii, să-i ducă şi pe aceştia la pierzare. Vor căsătorii, aţi auzit bine: bărbat cu bărbat şi femeie cu femeie. Urâciunea urâciunii!  

Ţin reuniuni şi congrese. Fac presiuni prin UE ca şi celelalte ţări membre să-i accepte. Şi pentru că suntem egali şi ca să-şi arate muşchii, au venit şi în România sfidând o lume întreagă cu neruşinarea la care se dedau.  

Lucru la care n-ar fi ajuns fără intervenţia din umbră a unor lideri din UE că niciodată nu iese fum până nu faci focul.  

Să se schimbe legile în favoarea lor. Altminteri ies în stradă să-şi ceară „drepturile” ca minoritate persecutată.  

Ziarele au scris despre promisiunea noului preşedinte al Franţei din timpul campaniei electorale, că după alegeri, va legifera astfel de căsătorii şi acum ţine să se ţină de cuvânt şi o face. O face şi p-asta!  

Danemarca a spart gheaţa a ceea ce orice om cu bun simţ şi frică de Dumnezeu numeşte a neruşinării şi spurcăciunii. Şi nu e singura. Olanda a legiferat şi ea astfel de… „convieţuiri” să zicem.  

Nu mai există ruşine, a fost alungată în ţările lumii a treia. Să ia exemplu de la ţările „civilizate”  

cum decad moravurile. Dar să nu fie numiţi în batjocură poponari ci „gay”. Sună mai elegant.  

Generaţia umană este în pericol să degenereze. Sămânţa rea proliferează, neghina se ridică la deasupra.  

Oamenii aceştia au decăzut atât de mult că nu (mai) merită dispreţuiţi şi nici condamnaţi. Ei ar trebui ajutaţi. Ajutaţi în sensul cel bun al cuvântului să vadă singuri cât de jos au ajuns pe scara biologică. Animalele se comportă mult mai demn şi nici un fel de viciu nu pune stăpânire pe ele. Pe animale.  

Dar să nu uităm că Semănătorul este acela care alege neghina de sămânţa bună şi o aruncă în foc. Altminteri ne va scutura pământul de pe spinarea lui pe noi pe toţi care îngăduim înmulţirea batjocurii şi a stricăciunii.  

Referinţă Bibliografică:
E ceva putred în Danemarca! / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 626, Anul II, 17 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!