CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Dor Danaela
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Când taina iubirii visează,  
cerurile îşi cer potop de tăceri.  
 
E scris în cartea vieţii să îţi fiu bună pavază. De pe înaltele culmi lovite de trăsnete, tunetele se răsfrâng în adâcimi, zguduind mersul tuturor. Cei care se vor impiedica, care se vor rătăci au doar un singur ajutor: sclipirea teribilă a mâniei de dincolo de ei. Le va fi ghid de nădejde.Înfricoşarea le va umple ochii de ţărână, le va smulge, sfărâma clipele propriei întunecimi.  
Dezleg suspinul din mister şi el devine flacără. Din el voi crea mii de clipe fericite care vor lumina geamătul din tine, cel ce m-a chemat. Slava deşartă poate fi atinsă cu uşurinţa amestecării unor poţiuni, pentru satisfacţia celor vizibile manifestări în care ne pierdem neatenţi, avizi de senzaţii dincolo de noi. Puterea unui suspin poate fi auzită, poate înfricoşa, dar şi pătrunde în tainiţe din care va alunga tot. Tot ce ai fost până acum. Îngenunchez în materia din mine. Ea devine formă in care abstractul se recunoaşte pe sine. Doar aşa îmi vei şti Puterea când prin gând te voi recrea pentru a mă cunoaşte pe deplin.  
 
Cine nu gustă din uimirea dragostei atunci când firea ei năvăleşte în foamea din noi?! Cine închide zăgazurile ochilor de teamă că va fi otrăvit de culorile ei?! Cine va risipi chemarea de teamă că întunecarea din el, nu va mai opri şi de data aceasta,ceea ce e de neoprit în fiinţa care visează?!  
Când laşi cugetul să fie scriere de miracole, te voi cuprinde în vraja mea, în taina care te visează, căuş răcoritor va fi sufletul meu.  
 
Învăţ zeii să tacă în mine.  
Referinţă Bibliografică:
Dor Danaela / Dor Danaela : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 641, Anul II, 02 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Dor Danaela : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dor Danaela
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!