CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

Dezbatere despre literatura română cu conducerea Ligii Scriitorilor Români la televiziunea ALFA TV.
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dezbatere despre literature română cu Conducerea Ligii Scriitorilor  
  
Români la ALFA TV 
  
În seara zilei de 17 ianuarie a.c. la Emisiunea “Clujul Cultural “ trasmisă de cunoscuta televiziune ALFA TV, având ca moderator pe ziarista Cristina Pascu, au participat scriitorii Al.Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor şi Ion Constantinescu, vicepreşedinte. 
  
În cadrul emisiunii cei doi scriitori au vorbit despre activitatea acestei organizaţii profesionale scriitoriceşti, cu cele 32 de filiale, din care 12 în străinătate, despre cele 17 reviste pe care le editează, inclusiv despre opera lor. 
  
Întrebările, inteligent puse de moderatoare, au stârnit vii discuţii despre actualitatea literară şi rolul revistelor de cultură. 
  
Emisiunea s-a încheiat cu lectura invitaţilor din lucrările lor. 
  
Alexandru Roşianu 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Dezbatere despre literatura română cu conducerea Ligii Scriitorilor Români la televiziunea ALFA TV. / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 748, Anul III, 17 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!