CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Vocatii >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 616 din 07 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Despre Organismul social viu şi Sistemul social mort politic, supus Artei-transformării, după comunism şi capitalism
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Coloana prizonierelor neantului divin ( lemn de stejar ) , pe malul Mureşului în Arad,1991  
  
Duşmanul nostru, al României dar şi al Uniunii Europene din care facem parte acum, nu este nici SUA sau Rusia, nici Israelul sau Islamul, nici Nouă republică sau monarhia, nici comunismul sau capitalismul şi nici Guvernul mondial sau globalizarea lucrurilor şi noua tribalizare a persoanelor într-un singur Sat Planetar. Eu vreau să vă spun doar atât: duşmanul nostru din interior, cel mai de temut, este nivelul scăzut de conştiinţă, care generează Marea Ignoranţă şi dispreţul asupra existenţei a sute de milioane de oameni care trăiesc mult sub limita săraciei, după eşecul comunismului şi capitalismului.  
  
Cât de mare e Ignoranţa, atât de mare e bogăţia celui lacom. Cu cât scade nivelul de conştiinţă, cu atât creşte Mare Ignoranţă din care se naşte agresivitate umană, violenţa popoarelor, crima organizată la nivel mondial, foamea, frigul, frică, singurătatea atomică, întunericul minţii şi negarea negaţiei. Dacă ai ochi, să vezi. In fiecare loc, ori unde ai merge în lume, vei gasi tot mai mulţi oameni nedoriţi, neiubiţi, neîngrijiţi, respinşi de societate, complet uitaţi, complet rămaşi singuri. Aceasta este cea mai mare sărăcie a ţărilor bogate.  
  
Voi, Responsabili ai Pământului ( politicieni, diplomaţi şi înalţi prelaţi ), sunteţi conştienţi de soarta şi valoarea acestor oameni deznădăjduiţi, din poziţiile în care vă aflaţi, la ONU, în SUA, în UE, în Guvernul Mondial şi în Catedralele Luminoase. Iar noi, popoarele din sfera de putere a universului tehnologic, suntem conştienţi în poziţia în care ne-a pus Dumnezeu.Conştiinţa şi recunoaşterea valorilor, naţionale şi universale, sunt două elemente fundamentale ale fiecărui popor.Aşa încât nu e nimic extraordinar să fim conştienţi şi să recunoştem valorile naţionale şi universale. Conştiinţa şi recunoaşterea valorilor nu e luxul câtorva. Uni sunt conştienţi şi recunosc valorile iar alţi nu. Conştiinţa este o simplă obligaţie pentru toţi oamenii pe pe pământ. Noi toţi am fost creaţi pentru recunoaşterea valorilor umane, aceasta înseamnă conştiinţă universală.  
  
Lumea întreagă trebuie să ştie, sau care nu ştie trebuie să-şi reamintească, în fiecare zi, că inconştienţa este o ţară, o patrie, conştiinţa, un exil perpetuum, iar eternitatea este chiar Cheia cu care vom şti cum să intrăm în Civilizaţia Iubirii. Pentru că Iubirea există de dinaintea Facerii Lumii, iar Universul întreg este conştiinţă în expansiune infinită. De acolo venim noi, suntem seminţe de lumină, călători prin această lume, locuim într-un trup, avem suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu şi o Scânteie născută din propriile noastre inimi, care ar trebui să ne înspăimânte pe toţi, aceasta înseamnă Conştiinţă creştină. Lumea trebuie să ştie că există o Conştiinţă creştină universală care umblă prin lume, asemenea unei fantome, în sensul Marelui Spirit, la creştini e numită Marele Sfânt, Sfânta Treime sau Sfânta Familie. Lumea trebuie să înţeleagă că această conştiinţă creştină locuieşte în fiecare dintre noi, chiar dacă noi vrem sau nu vrem, această conştiinţă se ascunde în inimile noastre. Conştiinţa nu e durere, dar ne doare pe toţi. Nu e moarte, dar e ucigătoare. Conştiinţa creştină universală se naşte întotdeuna între învingători ca să-i răzbune pe învinşi.  
  
Astfel, lumea întreagă oscilează între două mari tabere: pe de o parte tabără unui Organism viu, social-planetar şi galactic-universal, care aparţine popoarelor sărace înghiţite deja în sfera de putere a Universului tehnologic, iar de cealaltă parte un Sistem social mondial, mort politic, creat artificial, care deţine controlul planetei Pământ, care ţine popoarele la Bariera atomilor mulţimii şi care împinge acum omenirea în groapa mizeriei comune a sfârşitului istoriei celei mai mari înşelătorii umane, în întuneric şi negaţie. Iar lucrul acesta înseamnă lumina raţională opusă destinului orb. Inversând termenii, lumea oscilează între Destinul orb al popoarelor sărace şi un Sistem social raţional, mort politic, datorită capitalului orb, creat artificial de Universul tehnologic pentru a elibera omul către nimic.  
  
În Evanghelia după Apostolul Toma se spune că atunci când doi orbi se ţin de mână amândoi cad în şanţ. Exact asta se întâmplă acum în lumea în care trăim, după comunism şi capitalism, când oamenii încep încet, dar sigur, să vadă marea prăpastie dintre bogaţii capitalişti şi săracii comunişti. Vedem această mare prăpastie economică, atât de dificilă de definit azi la nivel global, după amestecarea în doar 23 de ani a acestor două Sisteme sociale diabolice, după care pentru unii oameni bunăstarea materială presupune o contra-valoare de 100 Euro iar pentru alţii 1.000.000 euro pe lună. Şi cu toate aceste mari decalaje economice, nu reuşim să ne trezim conştiinţele, pentru că am fost atomizaţi în egală măsură şi cei care am trăit în universul cumunist, dar şi cei care au trăit în universul capitalist.  
  
Ambele sisteme ne-au spălat fără să ştim creierele noastre bicamerale. Şi poate ca de aceea nu mai reuşim azi să comandăm stânga dreptei şi viceversa. Sistemul de comandă la nivel energetic informaţional ne-a fost şters din hardul creierului nostru bicameral vreme de peste 70 de ani, timp în care creierul nostru a suferit nişte mutaţii genetice încă necunoscute nouă. Iar noi acum suntem, poate, chiar nişte mutanţi de care se folosesc o minoritate bolşevică, fostă manşevică, nazistă şi fascistă, sau poate chiar o gaşcă de vreo 70 de bestii triumfătoare, de extratereştri din specia reptilienilor Anunnaki, pe care trebuie să-i alungăm dintre noi cu orice preţ, să plece pe planetele lor războinice, acolo, pe Marte, sau de unde au venit pe planeta Pământ.  
  
De aceea, consider că în primul rând popoarele sărace trebuiesc trezite la viaţă din încremenirea lor într-un Sistemul social, mort politic, construit artificial de comunism şi de capitalism. Avem nevoie de programe noi de vindecare economică, culturală şi morală, pentru a elimina din mintea oamenilor aceste două mari utopi, comunismul si capitalismul, care au condus omenirea vreme de oproape 100 de ani şi au ţinut-o despărţită în două mari tabere. Aceste două mari utopi îşi au esenţa în Paradisul prin distrugerea omenirii, au un caracter sectar, în care noţiune centrală este aceea de “programare” în cazul capitalismului şi de “deprogramare” în cazul comunismului. De ce toate programele vin, de vreo 25 de ani, dinspre capitalism spre comunism şi niciodată invers ? În acest fel s-a creat deja un “Conflict al programelor” prin “deprogramarea” statelor foste comuniste şi aşa zisa integrare a lor în sistemul capitalist. Este cât se poate de fals.  
  
Inversând termenii, timp de peste 50 de ani am avut un comunism economic centralizat, versus un capitalism economic dezcentralizat, pentru că nu au existat două capitaluri, ci doar unul singur, Capitalul lui Marx. Mai concret, Vestul a rămas cu mapa, iar Estul cu sapa. Cu alte cuvinte, capitalismul nu a fost decât un comunism întors pe dos, cu faţă umană şi în curul gol, iar comunismul o fiară roşie cu 12 capete adusă pe tancuri în ţară în urmă cu 70 de ani de nişte capitalişti albaştri făr’ de mănuşi albe. Aşa încât marii antropologi şi socio-biologi neodarvinişti şi mai ştiu eu ce ingineri şi chirurgi ai Sistemelor sociale moarte, care nu mai cred acum în adevărul explicaţiilor ci doar în adevărul operaţiilor, oricum ar întoarce ei mănuşa şi bisturiul şi ar colora Mâna Destinelor noastre iese tot o moarte colectivă, violentă, marxistă, nihilistă şi vulgară, de culoare violet, încoronată acum de Uniunea Europeană, sub aşa zisa protecţie NATO cu Scut antiatomic din SUA, pe un drapel tot mai flendurit şi îndoliat cu 12 stele galbene.  
  
Când însă această “moarte colectivă”, ce are loc în acest război declanşat între forţelor infernale şi cele cereşti ce se petrece chiar acum în sufletele, în inimile şi în minţile noastre, se va amesteca cu “rasa galbenă”, care în acest moment elimină din plin moneda americană de pe piaţa internaţională, în mod sigur va iesi a doua “moarte verde” , moartea spirituală, de care se pare că nu mai scapă nimeni acum. Nici măcar sticla aceea cu “purici verzi”, pe care tot mai speră bestiile triumfătoare prin marile lor loboratoare secrete să o combine cu rasele umane, prin tot felul de măcinări, tescuiri şi înnobilări, şi prin tot felul de experienţe la limita morţii, prin implanturi uterine şi prin implanturi pe creierul bicameral şi alte cipuri, toate executate cu mare ştiinţă prin noul Codex Alimentarius.  
  
Pentru cei care încă mai cred în sistemul capitalist, trebuie spus, practic, cum stau lucrurile: în finalul cărţii Capitalul lui Marx lipseau vreo zece pagini unde se spunea clar despre cum va fi programat sfârşitul capitalismului. Karl Popper, un filozof englez, (despre care I.P.Culianu spunea că este un imbecil ) a scris înainte de al doilea război mondial cartea “Societatea deschisă şi duşmanii ei”( KP a fost de altfel şi mentorul lui George Soros, se pare că Soros şi-a scris cărţile lui cu ideile mentorului ) KP spune în carte cu pricina că această doctrină a capitalismului, aşa cum îl descrie Marx, nu a existat niciodată. Este doar o invenţie sterilă, o născocire diabolică care s-a dovedit până la urma drept cea mai mare cacialma politică, prin care s-a încercat să se creeze un „om nou” numit “ muncitorul social”, o altă formă de sclavie modernă ( pentru cei care aţi trecut de 40 de ani, va suna familial „omul nou”, preaslăvit de odiosul conducător comunist Ceauşescu, nu-i aşa?) Şi care că orice invenţie, precum invenţia „muncitorul social”, trebuie mereu înlocuită cu o altă invenţie, mult mai modernă şi mai sofisticată. Marx explică în ultimele file ale Capitalului (care au fost cenzurate şi ţinute în secret până azi ) că în final vor fi prinşi integral în acest angrenaj diabolic atât pe capitalişti cât şi pe muncitori, iar ei nu pot face altceva decât îi obligă mecanismul, adică, vor provoca o deteriorare tot mai gravă a umanităţii. Partea cea mai secretă din cartea Capitalul spune că “un capitalist bogat face mulţi morţi”- asta era una din formulele sale secrete ale carţii, întrucât Marx credea că în final vor rămâne foarte puţini capitalişti, iar cvasitotalitatea oamenilor le va reveni rolul de victime ale acestui proces diabolic, fără precedent în istorie.  
  
În final, spune chiar Marx, capitalismul nu poate fi reformat sub nici o formă, poate doar fi distrus; aspiraţia către o societate mai bună înseamnă să-l distrugi. Cum să-l distrugi? Şi unde? Filozofii economiei mondiale ştiu, ar fi cazul să ştim şi noi: În Occident, adică pe „locul fără de loc” într-un „topos atopos”, acolo unde se îndeplineste “uciderea” celui de-al cincilea soare, soarele mişcării prin „moarte integrală”, care vine la comandă, cu “sângele proaspăt”, care e chiar „capitalul străin”, de la marginile lumii spre toate centrele de putere religioasă şi politică din lume. Probabil, criza mondială financiare declanşată în 2007 este doar primul val de criză şi prima fază de pierdere a acestui aşa zis “capital străin”, după care strigă toţi capitaliştii din toate Camerele Reprezentanţilor Lumii, inclusiv Lumea a Treia din care facem parte şi noi, românii, cu minorităţi cu tot. După care vom intra în alte trei valuri de crize mondiale şi peste vreo 15 ani, ( adica în trei cincinale ) intra în faza finală de sfârşit programat al democraţiilor şi al econimiei politice mondiale.  
  
Practic, după esecul comunismului şi capitalismului, omenirea întreaga a intrat în cel mai mare Conflict al programelor de toate felurile, de la cele alimentare, precum noul Codex Alimentarius, până la cele ecologice, menite să producă catastrofe la nivel global. Acestea sunt, de fapt “programe” de “deprogramare” care, de o parte, resuscitează “mitul muncii dezinteresate” în toată lumea, iar pe de altă parte generează crize de identitate, fără precedent în istoria omenirii. Oamenii, după comunism şi capitalism, se simt fără viitor, sunt deznădejduiţi şi, mai grav, se simt rataţi şi de o parte şi de cealaltă a lumii.  
  
Ratat este acela care acţionează conform unui program în care nu mai crede. De ce nu mai crede ? Pentru că aceste programe standard nu numai ca nu sunt făcute de oameni, sunt făcute de nişte roboţi, dar nici măcar nu răspund nevoilor imediate ale oamenilor. Sunt programe artificiale, lipsite de un Proiect-pilot viu de Civilizaţie organică. Practic, sunt programe de Sisteme sociale moarte, fără finalizare. Şi de aceea oamenii vii nu cred în ele. In ele cred doar oamenii fără suflet, morţi spiritual, care se folosesc de ele doar pentru a obţine finanţarea pentru distracţiile lor, după care toate programele acestea putrede mor şi ele în nişte sertare şi fişiere părăsite, fără a mai fi practic realizate vreodată în folosul oamenilor vii.  
  
În aceasta perspectivă, viaţa oamenilor apare ca o oscilaţie permanentă între o diversitate de programe vechi şi putrede, care numai de dezvoltare umană nu mai poate fi vorba în ele. Pentru că unele programe crează adeseori panică şi conflicte între familii, clanuri şi naţiuni, generează dezordine economică şi culturală în sistemul social-planetar, crează numai contra culturi şi contra reforme economice; altele promit perspective într-o nouă viaţă armonioasă, adeseori paranormală, dar care, pentru că aceste programe crează aşteptări care nu pot fi satisfăcute imediat, oamenii le abandonează, căutându-şi refugiul în final în reţele virtuale de socializare pe internet.  
  
In concluzie, acolo unde nu există luptă de idei noi pentru Adevărul Creaţiei, drept alternativă la toate ideile şi credinţele religioase, nu există nici dezvoltare a conştiinţei umane şi creştere a Organismului social viu. Iar acolo unde în lupta dintre sabie şi idee câştiga doar sabia, Organismul viu moare şi în locul lui se dezvoltă un Sistem social mort care degenerează în violenţă şi în cea mai pură forma de agresivitate umană. De aceea, “puterea celor fără de putere” , a popoarelor guvernate şi înghiţite de spectrul universului tehnologic, în lipsa unui Program-pilot care să le propulseze, moare în fiecare zi, până când popoarelor li se usucă de tot intelectul activ, Sursă de energie a intuiţiilor intelectuale prime, conceput ca fiind Suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu.  
  
Soluţia finală ar putea fi înlocuirea programelor vechi şi putrede din marea sectă a comunismului şi capitalismului cu un Program-pilot de dezvoltare umană, însă fără dogme şi docrine sectare, scoase din Capitalul lui Marx, nihilist şi vulgar şi fără democraţie accelerată şi finanţare internaţională a ONG, GDS şi ICR prin FMI, BCE, BM şi Guvern Mondial.  
  
De aceea, consider că trebuie oarecum oprite aceste cinci valuri de crize mondiale, programate artificial de oculta mondială, prin procesul de expansiune a Statelor Unite care se vrea cu orice preţ imperială şi globală. Trebuie regândit şi reconstruit în întregime procesul de multiculturalitate, după alte sisteme şi legi şi pe alte criterii şi Organisme sociale vii, altele decât cele moarte şi vechi, politice, economice, culturale, “ neoconservatoare” sau “paleoconservatoare”. Revenirea la noile Guvernămintele mixte şi la Căsătoriile mixte între Grupuri de rase, printr-o noua Lege a căsătoriilor dintre caste, ar putea ameliora umanitatea, aflată într-o degradare şi degenerare crescândă a raselor şi a guvernelor naţionale.  
  
În prima fază, după ce am parcurs deja primul val de criză mondială, după un interval de cinci ani, este urgentă înfiinţarea unui Stat Provizoriu Asistenţial la nivel mondial, care să funcţioneze la început, fie şi virtual, sub egida ONU, cu Celule de criză în toate cele aproximativ 300 de state ale lumii, în care sute de milioane de oamenii deznădajduiţi, care au ajuns să trăiască acum mult sub limita existenţei, în afara sistemului economic mondial, să primeasca o rentă minimă de supraveţuire.  
  
În faza a doua trebuie găndită şi creată urgent O Constituţie a Drepturilor Omului Social-Planetar şi Galactic-Universal. Apoi un singur Stat Universal, după formula Satului Planetar, condus acum de oameni titraţi ( socio-biologi, politicieni, diplomaţi şi înalţi prelaţi ), având la dispoziţie tehnologii ultramoderne de control social-planetar şi galactic-universal, metode ecologiste de integrare a organismelor sociale racordate la o dinamică astro-geofizică, proceduri penale, regulamente organice, interne şi internaţionale şi Legi noi făcute de oameni pentru oameni.  
  
Nişte legi noi, organice - caresă sape într-atat de adanc în inimile oamenilor, încat să poată să răspundă nevoilor imediate ale acestor popoare, înlanţuite genetic, zdrobite, tescuite, măcinate, rupte în bucăţi şi amestecate de-a lungul istoriei unei mari înşelătorii umane, apoi divizate în oameni de la zei, în oameni creştini, în oameni din oameni şi în oameni fără destin – ar trebui făcute de nişte legiuitori înţelepţi, zeificaţi, care să trăiască în afara cetăţilor umane. Nu cum s-a întâmplat recent în România anului 2012 în CCR ( Curtea Constituţională Română ), care, fără cforum, au scos o „Erată” ilegală prin care au invalidat un referendum în care au votat 8,5 milioane de români dintre care 7,4 milioane au votat pentru demiterea preşedintelui României. De aceea spun că trebuiesc Legi noi, organice, pentru că există legi care pot să aleagă preşedinţi de state sau să stabilească guvernăminte mixte sau regale şi succesiuni ereditare în toate ţările lumii, dar nu pot să aleagă regi şi regine, nici să desemneze familii regale.  
  
Acesta este paradoxul Omului regal.  
  

De aceea, pentru evitarea celui mai crunt război ecologic, demografic, de epurare genetică, nuclear şi psihotronic, de o agresivitate umană ieşită din comun, cu pierderi mult mai mari şi mai dureroase decât în al doilea război mondial, pentru salvarea acestor sute de milioane de oameni deznadajduiţi de soartă, consider că în teritoriile fiecărei ţări este imperios necesar crearea unor Celule de criză umană, care să funţioneze sub egida unei noi Organizaţii a Natiunilor Unite, în cadrul unui Organism viu social-planetar, format de Societăţi Civile Matrilocale, sau Matrifocale ( numiţile cum vreţi ) cu autonomie proprie, în care să fie unite minim 500 şi maxim 5000 de famili. Aceste noi Societaţi Civile Matrifocale pot fi conduse de către femei speciale, preoţi şi înţelepţi, aflaţi sub protecţia unor Regi şi Regine din Familiile regale, toţi aceştia aflaţi pe un palier mai înalt de conştiinţă, capabili de o viziune holistă şi universală, dincolo de imaginaţia umană comună. Ne place ori nu ne place, Umanitatea este creaţia lui Dumnezeu, iar Regele şi Regina sunt mediatori şi intermediari între Dumnezeu şi neamurile oamenilor.  
  
Ceea ce trebuie bine înţeles în primul rând este faptul că: 1.Un sistem social este o construcţie artificială şi de aceea este mort politic de două ori: Odată prin pactul încheiat între puterea politică şi puterea religioasă. Şi a doua oară pentru că este coordonat prin mecanismul Universul tehnologic de un sistem diabolit, construit în aşa fel încât omul să fie eliberat către nimic: nu vor trece nici şapte ani şi pe pământ vor fi sute de milioane de oameni care vor tânji după pensii şi muncă şi nu le vor mai gasi nicăieri acum, după esecul comunismului şi capitalismului. 2. Organism social-planetar şi galactic-universal este viu, pentru că este un produs al naturii, divine şi umane, născut dintr-o Conştiinţă universală al cărui rol îl putem doar intui drept Sursă de Energie a intuiţiilor intelectuale prime, conceput ca fiind Suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu.  
  
Acesta este paradoxul Omului crestin.  
  
Un Rege, o Regină, o Femeie specială, un Om înţelept, nu va ajunge să conducă decât dacă Omenirea îi va identifica pe aceştia, îi va iubi şi aprecia şi împreună vor rezona cu o viziune holistă universală a Omului fiinţă de lumină, dincolo de imaginea limitată a bunăstării materiale, atât de dificil de definit azi, după comunism şi capitalism, potrivit căreia pentru unii oameni, care au trăit în universul comunist, bunăstarea presupune o contra-valoare de 100 Euro, iar pentru alţii, care au trăit în universul capitalist, 1.000.000 euro pe lună. În şanţul acesta dintre bogaţi şi săraci, dintre barbarie şi civilizaţia, se adănceşte cea mai mare Groapă a mizeriei comune spre care se îndreaptă acum omenirea cu o agresivitate umană expolzivă, în proporţie de 75% din cei aproximativ sapte miliarde de oameni, veţuitori pe planeta Pământ.  
  
În condiţiile nivelului actual de conştiinţă, a celor sapte miliarde de oameni, dintre care doar 25% au acces la informaţii pe reţelele de socializare pe Internet sau la Televiziunea Globală, este imposibilă recunoaşterea oficială a valorilor culturale universale , a Familiilor regale, a Femeilor speciale şi a Înţelepţilor lumii, căci doar prezenţa acestora pe stică şi în viaţa publică declanşează un comportament uman natural, dar în acelaşi timp şi suspect, pentru că e generat de contraste şi comparaţie şi bazat pe stări emoţionale superioare şi inferioare, precum invidie, gelozie, ura între clanuri, familii şi naţiuni, între clase sociale şi în mod deosebit ura între Familiile regale şi Aristocraţia neagră. Mai concret, generează cel mai mare conflict între “Copilul care joacă dame” din Familiile regale si Dionysos-copil, din Aristocraţia neagră, cel care mereu a fost vândut sau mâncat de generaţii de uriaşi şi titani, pentru aşi putea perpetua specia şi aşi pastra bogaţiile şi “rasa în interiorul rasei”.  
  

Iată de ce consider că, fără un Program-pilot şi o coordonare înţeleaptă, popoarele nu vor poate supravieţui acestor cinci valuri de crize mondiale, declanşate artificial, căci spuneam de atâtea ori, această criză mondială nu este doar una financiară şi globală, ci una existenţială şi de conştiinţă cosmică. În concluzie, ieşirea din cele cinci valurile de criză, programate artificial de oculta mondială, se va face doar atunci când omenirea, sau măcar o parte semnificativă, o masă critică, va avea puterea să înţeleagă diferenţa dintre Un Sistem social politic mort şi un Organism viu, social-planetar şi galactic-universal.  
  
Constantin Milea Sandu  
  
E-mail: cmileasandu@yahoo.com  
  
Referinţă Bibliografică:
Despre Organismul social viu şi Sistemul social mort politic, supus Artei-transformării, după comunism şi capitalism / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 616, Anul II, 07 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!