CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Naratiune >  

DEŞERTUL DE CATIFEA (17)

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

17. DIO,FANTASTICUL (2)

Dio apăsă pe butonul ce-l conectă cu interlocutorul său:pentru numai 10 minute! Destul de mult,comparativ cu timpul alocat lui.Trebuia să sintetizeze totul în doar 4 minute.
-Bine te-am găsit,tinere!Nu te grăbi să ceri ajutorul traducătorului electronic! Cunosc suficient de bine limba ta pentru a-mi putea exprima gândurile ...româneşte!
-Bun-venit!Mă bucur.Voi înţelege mai bine concepţia Dvs.
-Văd că te pricepi să porţi o discuţie pe marginea unei teme: să trecem la miezul problemei!
1.Frumosul poate să fie şi urât,numai să fie estetic exprimat...
-Dar...
-Te rog,nu mă întrerupe!
2.Timpul liber nu este chiar atât de liber (cum se mai crede încă)!
3.Frumuseţea timpului liber-condiţie esenţială a contemporanietăţii.
4.Timpul şi consacrarea unor opere de valoare,concepute în timpul liber.
5.Sfârşitul timpului liber sau noua etică a esteticului.
Cum e şi firesc,voi detalia aceste idei.Ai vreo preferinţă?
-Da.Aş dori să începeţi cu frumuseţea timpului liber...
-Bine.Este cât se poate de evident faptul că,mai ales astăzi,nu-ţi poţi petrece timpul liber fără să iei în considerare modul cum şi-l petrec vecinii tăi.Iar aceştia sunt destui de mulţi şi au o mulţime de preferinţe,una mai trăsnită decât alta!  

 

Costel Zăgan  
c
 
cc  
 
Referinţă Bibliografică:
DEŞERTUL DE CATIFEA (17) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 829, Anul III, 08 aprilie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!