CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

ACOPERIND TOATĂ SUFERINŢA LUMII
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Daniela Tiger, pseudonim literar al Danielei-Doina Pîrvulescu (născută Bușcu), a văzut lumina zilei la 12 octombrie 1962 în Cetatea Băniei.  
  
Din 2014 este vicepreşedinte şi membru al Colegiului Director al Asociaţiei Scriitorilor “ACADEMUS”, București, fondatoarea cenaclului ”CAFENEAUA LITERARĂ CETATEA BĂNIEI”, Craiova şi director al editurii ”VITAL PREVENT EDIT”.  
  
A debutat cu poezie în ”Revista Familiei”, Israel, din 20.06.2011, la puțin timp după ce a început să scrie.  
  
A fost coautor în volumele: ”REVERENȚA CUVINTELOR” sub egida A.S.P.R.A., editura InfoRapArt, 2013, ”COLINDELE ZĂPEZILOR TÂRZII” sub egida Grai Românesc, editura EDITGRAPH, 2013, ”POEȚI ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME – EDIȚIE BILINGVĂ ROMÂNO-GERMANĂ” colecția Grai Românesc, editura EDITGRAPH, 2014, ”MAMA”, editura AUTOGRAF MJM, 2014.  
  
Debutul în volum propriu s-a produs pe 18 decembrie 2014 cu ”MĂ PIERD ÎN CLEPSIDRA SPERANȚEI”, editura AIUS, 2014.  
  
Concursuri și premii:  
  
  • < > în cadrul Concursului Național de Poezie ”Toamna” 2013 sub egida revistei ”Chronos – Penița de aur”;
    premiul III la Concursul Internațional ”Flori de suflet” – 2014 – organizat sub egida site-ului ”Negru pe alb”;  
      
  • două locuri I, un loc II și o mențiune în Marea Britanie – 2014 - ”Allpoetry”.  
      
A debutat în proză, cu ”Incertitudini”, la concursul de proză scurtă ”Peregrinări” Ediția a III-a Dublin, noiembrie 2013, iar creația sa a fost publicată în revista ”Itaca” și introdusă în antologia cu textele participante. Pregăteşte un volum de amintiri, ”Ursulețul de pluș”.  
  
 
Referinţă Bibliografică:
ACOPERIND TOATĂ SUFERINŢA LUMII / Daniela Tiger : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1001, Anul III, 27 septembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Daniela Tiger : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniela Tiger
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!