CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Dan Mihai Ștefănescu

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Născut la 6 aprilie 1946, Bucureşti  
 
Liceul Sfântu Sava, 1964  
 
Institutul Politehnic Bucureşti, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, 1969  
 
Cercetător ştiinţific principal la INCREST, devenit ulterior INCAS (Institutul Naţional de Cercetări Aerospaţiale), până în anul 2006  
 
Membru al VDE (Asociaţia Inginerilor Germani Electrotehnişti) din 1987  
 
Premiul Aurel Vlaicu al Academiei Române – 1991 pentru lucrarea “Tensometria mărimilor mecanice”  
 
Membru fondator al Societăţii Române de Măsurari, 1991  
 
Doctor cum laude în Inginerie Electrică, Institutul Politehnic Bucureşti, 1999  
 
Reprezentant oficial al României la IMEKO (Confederaţia Internaţională a Măsurarilor) din 1988  
 
Referinţă Bibliografică:
Dan Mihai Ștefănescu / Dan Mihai Ștefănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2102, Anul VI, 02 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Dan Mihai Ștefănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dan Mihai Ștefănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!