CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Cristina Mariana Bălășoiu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cristina Mariana BĂLĂȘOIU  
  
 • Născută la 12 Iunie 1979 în Craiova. Absolventă a Grupului Școlar Industrial Energetic promoția 1997. Absolventă a Cursului de formare profesională de calificare: Operator, introducere, validare și prelucrare date, avizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale Și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educației și Cercetării Științifice, organizat de IPA SA București în perioada 27.04.2015- 12.11.2015. Membră a Cafenelei Literare ,,Cetatea Băniei” , coordonator Daniela Tiger în perioada octombrie 2014-ianuarie 2016, obținând trei diplome în calitate de poet. (Diplomă de onoare din partea RTV Unirea, înmânată de către Domnul Puiu Răducan, Diplomă de excelență în data de 05.03.2015 acordată de Cafeneaua literară ,,Cetatea Băniei”, Diplomă aniversară în data de 18.09.2015 acordată de Cafeneaua literară ,,Cetatea Băniei”). Membră în Asociația Macedonilor din România, activând în Clubul Scriitorilor Macedoneni , din Iulie 2014 și în prezent. Autoare a volumului ,,Iubirea ne este pusă la încercare” , Editura MJM-Craiova, 14 Martie 2014(debut).  
    
 • Prezentă în antologiile domnului Puiu Răducan:  
 • .,,Perlele Domnului”(coautor). Editura MJM-Craiova 2014  
    
  ,,Tata(coautor),Editura MJM Craiova 2014  
    
  ,,Mama(coautor),Editura MJM-Craiova 2014  
    
  ,,Poezii de iarnă”(coautor), Editura Antim Ivireanu 2015  
    
  ,,Flori de taină”(coautor), Editura Vital Prevent Edit 2015  
    
   
  Autoare a volumului .,,Izvoarele’’, Editura Vital Prevent Edit 2015 pe data de 19 august 2015.  
  
Apar în culegerea de texte religioase ,, Ochi de lumină”(coautor), Editura Vital Prevent Edit 2015, coordonator Daniela Tiger.  
  
În Septembrie 2015 debutez în revista ,,Macedoneanu” (anul 15, nr. 170, p. 13-14). Îmi publică bilingv (macedoneană şi română) două poezii.  
  
În decembrie 2015 apar în revista de literatură on-line ,,E-Creator”, la îndemnul poetului Romeo Ioan ROȘIIANU.  
  
În Ianuarie 2016 apar în revista on-line ,,Dragoste pentru artă”, la recomandarea poetei Angi Cristea.  
  
Exigentul critic ,,de serviciu” al Cenaclului ,,Petale”, din cadrul Societății Naționale Independente a Persoanelor cu Handicap Vâlcea, poetul și eseistul Ilorian Păunoiu, semnează prefața viitorului volum de poezie ,,Cântecul pădurii”, introducându-mă în Cenaclul ,,Petale” la reuniunea din martie 2016.La îndemnul domnului Ilorian Păunoiu apar în revista de cultură,,Povestea vorbi 21”- , Anul V(XXIV), nr. 1(15) - martie 2016, la pagina3. Articol semnat de Domnul Marian Pătrașcu.  
  
Pe 26. Aprilie. 2016 la recomandarea poetei Maria Filipoiu, debutez în revista literară on-line ,,Confluente.ro”coordonată de Domnul Octavian Lupu și Domnul George Roca.  
  
 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Cristina Mariana Bălășoiu / Cristina Mariana Bălășoiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1959, Anul VI, 12 mai 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cristina Mariana Bălășoiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristina Mariana Bălășoiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!