CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Cristian Lucian Mladin
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Născut la 23.11.1976,Cristian Lucian Mladin a absolvit în anul 2000 cursurile Universității de Vest ,,Vasile Goldis” Arad, Facultatea de Marketing Management Informatică, specializarea Marketing.  
  
În anul 2008 încheie cursurile de masterat în domeniul Administrarea Financiar Contabilă a Intreprinderii în cadrul Universității ,,Aurel Vlaicu” Arad.  
  
Începând cu anul 2012 , timp de aproape doi ani, publică în ,,Business Adviser” și ,,Business Point”(ziare cu acoperire națională) editoriale cu profil socio-economic, avându-i ca și colegi de foaie pe foștii miniștrii Mircea Coșea, Dan Matei Agathon , regretații Vlad Hogea și Olimpian Ungherea.  
  
În perioada 2013-2016 absolvă cursurile Școlii Populare de Artă Arad, secția Actorie, clasa Prof. Oltea Blaga, evoluând în diferite spectacole și festivaluri pe scenele arădene (,,Tartuffe” de Molliere, ,,Fata de birău” de Ioan Slavici, ,,Alergătorul “de Matei Visniec).  
  
Din anul 2014 este membru al grupului literar ,, Tu-carte deschisă” , condus de Natalia Micalona.  
  
Publică poezii și editoriale on line, pe www.stirialba.ro , prin bunăvoința lui Alin Tomuș, cel care l-a remarcat prima dată în 2012.  
  
De asemenea, publică poezii , proză scurtă și editoriale în revistele culturale:,,Litera 13”, ,,Însemne culturale”, ,,Confluențe literare” și ,,eCreator”.  
  
Publică în revista culturală ,,Gutenberg”, condusă de Florica Cândea , începând cu anul 2015.În anul 2017, în Antologia ,,Tu carte deschisa” vol. I cât și în ,,Antologia prieteniei” publică poezii .  
  
Din anul 2013 este activ și în plan sportiv, reușind să parcurgă peste 10 semi-maratoane și un maraton în anul 2016.  
  
Participă la diverse competiții de ciclism, dar cele mai bune rezultate sportive avându-le la competițiile de înot,clasându-se pe podium la competiții interne(Arad-Aquatlonul Aradului, Triatlonul Aradului , Timișoara, Reșița, Campionatul Național Târgoviște 2017) și internaționale (Bekescsaba, Kecskemet, Szentes, Csongrad, Hodmezovasarhely, Totkomlos) .Participă în 2017 la Campionatul Mondial de Înot Masters de la Budapesta.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Cristian Lucian Mladin / Cristian Lucian Mladin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2503, Anul VII, 07 noiembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Cristian Lucian Mladin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristian Lucian Mladin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!