CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Sentiment >  

Craciun fericit!

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Venirea fiului lui Dumnezeu printre noi, ne-a adus şi cea mai frumoasă sărbătoare , steaua lui încă şi astăzi luminează cerul şi ne vesteşte că el a spălat păcatele noastre cu sângele sau, un Dumnezeu, un fiu, un duh sfânt şi un popor pe care Dumnezeu îl luminează şi îl veghează cu lumina şi iubirea s-a. De la mine va doresc , iubire din inima, dragoste din suflet, credinţă de la bunul Dumnezeu, bunătate să aveţi în sufletele voastre, milă din lacrimile pe care le vărsaţi pentru ceea ce căutaţi cel mai mult în drumul destinelor şi anume; FERICIREA. Să priviţi în faţă cu inima şi sufletul şi să lăsaţi în urmă voastră invidia, mândria şi ura. Pentru-că este crăciunul, va doresc un crăciun fericit alături de cei ce va iubesc şi toată dragostea şi iubirea să cadă asupra voastră de la Dumnezeu şi de la domnul nostru ISSUS HRISTOS. LA MULŢI ANI ORIUNDE SUNTEŢI!!!!! VIAŢA ESTE UN DAR ŞI ISSUS ESTE IUBIREA, să ne bucurăm de tot ce ne-a dat Dumnezeu.  

Referinţă Bibliografică:
Craciun fericit! / Anton Viorel : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1089, Anul III, 24 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Anton Viorel : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anton Viorel
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!