CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Profil de Autor, Constantina Ionescu, de Paulian Buicescu.
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Constantina-Tina Ionescu, a cochetat cu publicistica, încă din anii când era elevă la Liceul "Emil Racoviță" din Iași, la revista școlară "Ecouri Eminesciene"  
Mai târziu, ca Studentă la Facultatea de Tehnologia Textilelor, a scris la Foaia "Textilistul", precum și colaborări periodice la "Viața Studențească."  
După absolvire, ca Prof.Ing.la Gr.Șc.UCECOM din Craiova, a colaborat cu Ziarul "Flagrant" din București, cu articole sociale.  
A scris articole pentru copii, pe care le-a cuprins în 4 cărți;  
Din 2020, a colaborat și colaborează la Revista Ziariștilor și Scriitorilor din Jud. Olt și nu numai "Popas Jurnalistic și Literar artistic" din Slatina, unde este și Redactor.  
Tot în 2020, este primită ca membru UZPR și activează în Filiala Olt a UZPR.  
 
Prof.Paulian Buicescu, Coordonator UZPR-Olt.  
  
Referinţă Bibliografică:
Profil de Autor, Constantina Ionescu, de Paulian Buicescu. / Constantina Ionescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3566, Anul X, 05 octombrie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Constantina Ionescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantina Ionescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!