CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Vocatii >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 447 din 22 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Conflictul dintre Israel si Iran. Exista acum tehnica de emitere de unda genetica prin inductie, adica de la particular la general, in care in viitorul apropiat vom fi toti implicati.
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Coloane infinite  
 
Motto: “ Camelionul are culoarea unui camelion numai atunci cand sta pe un alt camelion “ ( anonim )  
 
Conflictul dintre Iran si Israel, ajuns acum la apogeu, poate sa sparga in orce clipa Bariera atomilor multimii si sa schimbe parcursul istoriei acestei Planete pe o traictorie de neimaginat.  
 
Romania, UE, Israelul, USA, sunt prinse deja in ceea ce savantii ocultisti numesc „ cursa de soareci”, acea gaura neagra intelectuala a unei utopii care isi are esenta in „ Paradisul prin distrugere” si care functioneaza pe principiul potrivit caruia e posibil sa elimini 99% din cei sapte miliarde de oameni pentru a salva 1% din restul de 70 de miloane, ascunsi prin buncare sau, ca printr-o minune, ramasi supravetuitori pe o planeta locuita de fantome si libarci.  
 
In Cabala teozofica se spune ca, cel ce salveaza un om este echivalent cu a salva lumea intreaga, care a fost creata de Lumina, Energie si Iubire... Iar a ucide un om este, deasemenea, echivalent cu a distruge intreaga omenire, prin simplul fapt ca un singur om este echivalent cu intregul act al Creatiei... dar in acelasi timp este echivalent si cu suferinta intregii omeniri, asa cum a fost cazul lui Isus in crestinism. Este perfect adevarat ceea ce se spune in Cabala, dar asta nu inseamna ca, in cazul unei conflagratii atomice, il putem absolvi de crima cu premeditare asupra umanitatii si pe acel om care se afla acum la butoane, in acest moment in varful Piramidei puterii mondiale.  
 
Intrarea si iesirea din / in Piramida puterii se face printr-un juramant de credinta la Masa rotunda ( sau la „Masa Tacerii” ), conform caruia initiatul isi ofera propria lui viata pe altarul Artei-transformarii, in lupta sa dintre spada si idee. Insa, atunci cand aceasta Piramida fatala incepe sa se trezeasca din somnul ei de moarte prin anamnezis si vede pe Internet cu Ochiul magic ca 99% din Piramida a devenit deja transparenta si doar 1 % din ea a ramas opaca este cazul sa intelegem ca toti suntem prinsi in aceiasi Capcana, si cei de la varful Piramidei si cei de la baza ei.  
 
Trebuie sa intelegem odata cu totii ca, dincolo de Bariera atomilor multimii, nu mai e nimic de initiat, de jurat, de negociat, de vandut sau de omorat, pentru simplul fapt ca, intr-o conflagratie atomica, nu mai scapa nimeni teafar de pe aceasta Planeta. Si alta Planeta de rezerva decat aceasta de sticla a Internetului inca nu avem sa transportam fizic 7 miliarde de oameni sau macar 1% din ei. Putem insa sa-i transportam spiritual prin Arta-transformarii intr-o Piramida din sticla, la nivel energetc informational prin implant informatic. Despre acesta teleportare spiritula si genetica incerc eu acum sa va conving ca este posibila.  
 
Ajunsi in faza finala a istoriei unei mari inselatorii umane, sau daca vreti in faza de implementare a fenomenului de globalizare a lucrurilor si de noua tribalizare a persoanelor intr-un singur Guvern Mondial, problema care se pune acum nu mai e „ cine trage primul cu Torpila lui Saharov„; sau: „ daca misca cineva, trag - daca trage cineva, misc ” ; sau: „ e timpul sa discutam la Masa rotunda despre inventarea altor ecuatii cu trei necunoscute de genul: probleme- reactii- solutii ”. Problema care se pune acum este urgenta vindecarea economica si culturala a intregii omeniri prin aplicarea tehnicii de emitere de unda genetica prin „implant informatic” cu celula Stem, pentru a putea salva Planeta de la iminenta ei autodistrugere.  
 
Daca exista o Vointa sanatoasa, la nivelul de comanda energetic informational, omenirea, aflata la Bariera atomilor multimii, are toate sansele si resursele tehnice necesare pentru a se putea vindeca de foame, frig, frica, intuneric, de singuratate atomica, de negarea negatiei, de depresie si de toate spaimele si nevrozele dintre familii, clanuri si natiuni.  
 
“ Exista acum tehnica de emitere de unda genetica. Cateva experimente iesite din comun au demonstrat ca emiterea de unda genetica corespunzatoare geneticii ratzei poate modifica genetica embrionilor de gaina, astfel incat din ouale de gaina ies predominant ... ratze. De fapt primul experiment de acest gen s-a facut pe mormolocii de broasca iradiati cu unda genetica de salamandra si care au devenit salamandre in loc de broaste.” ( am citat dintr-un fragment din viitoarea noua editie a Programului Terra de pe blogul doctorului militar Toni Victor Moldovan, emigrant in Norvegia )  
 
Va veti intreba, desigur: dar oare nu aceleasi experimente s-au facut si pe noi, oamenii, iradiati sau poate chiar clonati timp de peste o suta de ani, cand cineva a hotarat sa imparta lumea in doua, in comunism si capitalism, in saraci si bogati, prin aplicarea celei mai bolnave si sterile inventii numita Capitalul lui Marx, in doua sisteme diferite ? Primul sistem perfect controlat si centralizat de statul comunist, unde prin iradierea cu unda genetica celor care am trait in comunism ni s-a dat drept capital strain in loc de sange proaspat doar “ouale de gaina” si “mormolocii de broasca”, oua clocite si mormoloci clonati in incubatoare de productie planificata in cincinale.  
 
Iar al doilea sistem de economie de piata l-au lasat sa se dezvolte liber in statele capitaliste, unde, probabil, tot prin tehnica de emitere de unda genetica li s-au dat capitalistilor straini numai “ouale de ratze” si “ mormolocii de salamandra”. Apoi, cand a venit potopul si recolta, dupa valul de revolutii din 1989, bineinteles ca prima data s-au inecat gainile comuniste, nestiind sa inoate, ramanand doar ratzele capitaliste si mormolocii de broasca care s-au privatizat. Iar incepand cu 2011, cand s-a pornit al doilea val de revolutii care a cuprins toate tarile arabe ( cu exceptia Iranului), cu siguranta ca se vor ineca definitiv si ratzele capitaliste, plutind in deriva in apele cele mai tulburi din oceanul de moluste fara cap si de salamandre fara coada.  
 
Acum sa fim seriosi, daca asa zisa “ elita” mondiala stie deja de aceste experimente ciudate, este cazul sa stim si noi ce santem, cine suntem, de unde venim, si sa ne cunoastem fiecare natiune AND-ul nostru primordial prin care, probabil, din nefericire, cineva inca se joaca cu genele noastre la nivel energetic informational. Acum este momentul sa ne cunoastem codurile noastre genetice si propriul nostru program genetic in care suntem implicati in Programul Terra Mirabilis, asa cum e cazul Romaniei. Pentru ca de aceste coduri genetice depinde acum modul nostru de intelegere a lumii in care traim, dupa comunism si capitalism, si forma noastra de lupta pe care o purtam intre spada si idee, intre barbarie si civilizatie, intre Orient si Occident.  
 
Exista cateva intrebari legitime si obligatorii la care trebui sa raspundem fiecare dintre noi prin cele doua forumuri stiintifice: unul oficial si ocult, academic, care se pare ca inca conduce omenirea din laboratoarele secrete, si un altul ascuns, inhibat, necenzurat, care inca mai functioneaza un timp pe Internet.  
 
A fost comunismul o experienta la limita mortii (ELM), o forma abstracta de “ comunism al femeilor ” inventat de Platon in Republica ideala inca din Grecia antica ? Sau a fost comunismul doar o idee de guvernare a lumii in care a existat de peste 2500 de ani o Uzina vie unde se producea in final fiinte extratereste, folosind ca materie prima material genetic recoltat din lagarul comunist pentru pregatirea unei civilizatii extraterestre ?  
 
Este capitalismul actual o experienta in afara corpului ( EAC ) , o inventie genetica a extraterestilor care detin “ copy right “ pentru o astfel de Uzina vie adaptata propriului lor standard genetic, la nivel energetic informational ? Se poate salva omenirea, aflata in criza de proiect de noua civilizatie, doar trecand prin aceste doua mari experiente umane pe care le-am numit mai sus, pentru a trai in final o permanenta stare modificata a constiintei ( SMC ) ?  
 
Cunoscand faptul ca intreg Universul este Constiinta in expansiune infinita, voi fi intrebat, poate: sunt eu oare o constiinta universala, ca sa scriu despre aceste mari transformari umane prin care trece omenirea ? Raspund ca, in sfarsitul istoriei unei mari inselatorii umane, sunt doar o particola de constiinta in expansiune infinita pe firmamentul Hologramei cosmice. Si tocmai de aceea este legitim si obligatoriu sa scriu despre aceasta Mare Trecere, care se va petrece de data aceasta in sens invers, adica din universul tehnologic - in care suntem eliberati catre nimic – in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea.  
 
Din cercetarea mea privata, prin zecile de forme sculpturale realizate de mine in peste 30 de ani de munca si creatzie, dintre care asi aminti doar Coloana soarelui de vis, Crucea de lumina si Steaua arzatoare cu opt raze, rezulta ca aceasta Mare Trecere este posibila la confluenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestra. Da, este posibila aceasta Mare Trecere, prin simplul fapt ca un singur om este echivalent cu intregul act al Creatiei, dar in acelasi timp este echivalent si cu suferinta intregii omeniri.  
 
Iata de ce consider ca noi toti, dar absolut toti, avem datoria vietii noastre de a ne deschide unul altuia Portile catre cer, la nivel energetic informational, pentru a ne putea salva uni altora viata: cel mai pretuit dar al omului pe pamant.  
 
Asadar, avem doua alternative: spargerea Barierei atomilor multimii si deplasarea noastra din neant in neant dincolo de Centura Van Allen de radionuclizi spre o destinatie universala necunoscuta; sau ordonarea Cosmosului demonizat, prin urgenta vindecarea economica si culturala a popoarelor, prin purificarea conditiei noastre spirituale, fizic si spiritual, prin meditatii transcendentale si artistice, sau prin tehnica de emitere de unda genetica prin implant informatic ( in cazul celor foarte grav afectati de sindromul Marii Ignorantzei ). Speram se se intample aceasta miraculoasa vindecare, incepand cu sfarsitul anului 2012, in Marele Spectacol Cosmic ce se anunta a fi vazut si cunoscut intregii lumi pana la atingerea ultimilor limite ale cunoasterii.  
 
In conferinta din 3 ianuarie 2012, care a socat intraga lume, Printzesa Kaoru Nakamaru din Japonia ne marturiseste ca in 1976 a avut o experienta spirituala fantastica, ca de atunci i s-a deschis cel de-al treilea ochi, centrul de forta ajna chakra AIM, asa incat a putut comunica cu oamenii din OZN-uri, si de asemenea cu cei din interiorul Pamantului unde exista o foarte inalta civilizatie, si in mod special a comunicat cu conducatorul Bibliotecii din Pamantul Interior.  
 
Printzesa este convinsa ca: “ incepand cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pamant in cea de-a cincia dimensiune. Exista un loc, ne spune Printezsa, ( o zona – un " loc fara de loc" , un " topos atopos " ) cu numele de Nuru, prin care vom trece atunci...3 zile si trei nopti nu vom putea folosi electricitatea, va fi intuneric complet atat ziua si noaptea, fara Soare, fara stele, fara nici un fel de lumina, vom fi in intuneric complet timp de 3 zile. Nu se va anunta nimic in mass-media, aceasta informatie nu va ajunge la oamenii de pe planeta; cei din guvernul mondial secret stiu foarte bine toate acestea.  
 
Ei se gandesc numai la ei insisi gandind ca se pot salva, incercand sa scape fugind de pe aceasta planeta, sau construind orase subterane in zone din Atlanta ( SUA ), Norvegia, Olanda, Elvetia, Australia, si care au capacitatea fiecare de 10.000 de oameni din asa zisa “ elita “ mondiala. Eu cred ca NU se vor salva deloc. Noi trebuie sa ne purificam conditia spirituala, fizic si spiritual. Va voi spune cum sa o faceti. Este foarte important. Bunul Dumnezeu, Creatorul insusi, este Lumina, Iubire si Energia. O parte din aceasta energie a Iubirii se afla in inima noastra.  
 
Putem sa ii mintim pe ceilalti, dar nu ne putem mintii pe noi insine. Aceasta este constiinta. Fiecare fiinta umana are aceasta parte frumoasa din Creator, aflata in sufletul nostru; aceasta este supusa reincarnarii. Aceasta este viata eterna pe care o avem in launtrul nostru. Asta inseamna ca pentru a ne purifica sufletul, la fiecare cinci ani de cand ne nastem, ne putem privi cu constiinta noastra, in ce fel ne-am purtat, ce ganduri am intretinut, cum am vorbit, si toate acestea ne clarifica situatia privind retrospectiva la viata noastra, la fiecare cinci ani, pana acum; in acest fel putem descoperi daca si cand am facut ceva rau altor fiinte umane, putem clarifica si purifica asta.  
 
Si de fiecare data cand gasim astfel de situatii, inima noastra expansioneaza, putem respira aceasta stare expansionista, foarte adanc, si de fiecare data cand avem astfel de experiente, intregul intuneric va iesi afara din inima noastra si va face loc sa intre aceasta lumina aurie in inima noastra. In acest fel putem vedea din ce in ce mai bine. Inca mai avem timp sa facem asta pana in data de 22 decembrie 2012. Fizic putem sa ne purificam trupul: mai intai, ar trebui sa NU consumam niciodata sucuri sau bere imbuteliata in cutii ( doze) de aluminiu, pentru ca aluminiul este foarte daunator corpului nostru, si fara sa stim consumam toate aceste alimente si bauturi otravitoare. Si astfel putem fiecare sa avem grija de corpul nostru.  
 
De asemenea este necesar sa facem anumite exercitii fizice pentru a reflecta cu spiritul nostru in ce conditie ne aflam. In esenta, noi, fiintele umane, suntem Lumina si Iubire, pentru ca in inima noastra se afla o parte din Creator, si aceasta se reincarneaza ... parasind trupul fizic aici pe Pamant, spiritul merge mai departe, isi continua existenta. Pe acest Pamant, mi-am putut reaminti de ghidul meu spiritual, care timp de cateva mii de ani m-a asistat pe aceasta planeta, in aceste locuri si in multe altele. Toate aceste amintiri au revenit in constiinta mea si astfel am putut sa vorbesc in limbi pe care nu le-am invatat niciodata in aceasta viata...  
 
Astfel ca fizic am putut sa experimentez faptul ca teoria reincarnarii este corecta. Ei bine, oricine asculta aceasta conferinta, eu cred ca se va putea salva. Noi suntem cu totii atat de divizati, inca din anul 1930. Exista acesti oameni care cred in astfel de concepte, si pe de alta parte exista oameni care NU cred. Exista aceasta despartire foarte incrancenata ... ei vor fi dusi pe alta planeta, asemanatoare Pamantului, plina de razboaie, ei vor trebui sa se duca pe acea planeta, nu au incotro. Acum suntem pregatiti sa trecem prin aceasta mare transformare care va incepe in scurt timp. Va multumesc foarte mult.”  
 
Asa isi incheie confesiunea – revelatie a vietii - din 2 ianuarie 2012 celebra Prinztesa a Japoniei Kaoru Nakamaru care a socat intreaga lume. Ramane sa decidem fiecare dintre noi de care parte a Barierei atomilor multimii ne vom aflam atunci, la confluenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru. In ceea ce ma priveste, va marturisesc ca eu ma regasesc undeva deasupra Barierei, in vericala “ Coloanei soarelui de vis “, in prelungirea Coloanei de pe axa Pamantului pe axa Cerului in expansiune infinita spre Statia finala - Sfantul Soare !  
 
Iata de ce consider ca, intre Orient si Occident, epopeea universului tehnologic este rezervata in acest moment Occidentului, documentarul, Orientului, iar exodul si Facerea Lumii, israelitilor si romanilor, poate, chiar aici la noi in Gradina Maicii Domnului. Ce vreau sa spun ? Ca fictiunea si razboiul atomic e un lux pe care nu ni le mai putem permite, din orice tabara am face parte. Si ca singurul lucru ce ne mai ramane, in procesul de globalizare a lucrurilor si de noua tribalizare a persoanelor intr-un singur Guvern Mondial, este aplicarea urgenta a vindecarii economice si culturale a omenirii prin creatii de idei, prin inventii si inovatii si prin tratamente de emitere de unda genetica prin implant informatic cu celula Stem.  
 
Un popor fara cultura dispare din istorie. Un popor fara istorie dispare din cultura universala, adica dispare din creatia de idei, pentru ca, intotdeuna, in lupta dintre ideea si spada, castiga ideea. Iar adevarata istorie universala este stiinta faptelor care nu se repeta. Din pacate, noi toti traim acum sfarsitul istoriei unui mari inselatarii umane. Si doar 1% dintre noi, sau poate chiar mai putin, traim inceputul unei noi Civilizatii a Iubirii care se manifesta prin stiinta viului. Aceasta noua stiinta a viului functioneaza pe principiul conform caruia se poate trai cu viii si cu mortii laolata doar renuntand definitiv la toate utopiile, de genul comunismului, fascismului si capitalismului; utopii care isi au esenta in Paradisul prin distrugere.  
 
Numai practicand aceasta noua stiinta a viului omenirea se poate salva de la iminenta ei autodistrugere. Si numai prin aceasta stiinta a viului vom putea face Marea Trecere, in sens invers, din universul tehnologic – in care suntem eliberati catre nimic – in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudine. Caci universul tehnologic nu este altceva decat o eliberare a omului catre nimic: nu va trece nici cinci ani si vom vedea cum, pe pamant, peste doua miliarde de oameni vor tanji dupa munca si pensii si nu le vor mai gasi nicaieri.  
 
Ne place ori nu ne place, va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca, in lupta dintre barbarie si civilizatei, adica in lupta dintre spada si idee, castiga intotdeauna Ideea. Cand nu va mai exista “ statul leviatan” , statul asistential sau statul minimal, si nici bani, ci doar un singur Stat universal si o singura Civilizatie a Iubirii, vom fi nevoiti toti, dar absolut toti, sa ne recunoastem uni altora talentul autentic, creatiile de idei si toate inventiile si inovatiile marilor creatori care au iubit dintotdeuna fara masura lumea aceasta. Si care acum in cea mai mare parte traiesc in anonimat, sau, poate si mai rau, traiesc nedoriti, neiubiti, neingrijiti, respinsi de societate, complet uitati, complet ramasi singuri. Aceasta este cea mai mare saracie si cea mai mare ignoranta a tzarilor bogate. Cat de mare e ignoranta, atat de mare e bogatia celui lacom.  
 
Nu se mai poate locui pe o Planeta dualista, intr-o Europa in care bunastarea materiala pentru uni presupune o contra-valoare de 100 de euro pe luna, sau chiar mai putin, iar pentru altii bunastarea si consumul excesiv de bunuri materiale presupune o cantra-valoare de 1.000.000 de euro pe luna.  
 
Va multumesc pentru atentie !  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Conflictul dintre Israel si Iran. Exista acum tehnica de emitere de unda genetica prin inductie, adica de la particular la general, in care in viitorul apropiat vom fi toti implicati. / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 447, Anul II, 22 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!