CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

Concurs de COMEDIE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Str. Gării nr. 4c/2, cod 700094 Str. Matei Voievod nr. 75-77, sector 2 Bucureşti 
  
Telefon 0232/210 865; 0742/628 840 Telefon rectorat: 021/252 74 57 
  
E-mail: ligascriitorilor.iasi@gmail.com E-mail : rector@unatc.ro  
  
C O N C U R S 
  
Liga Scriitorilor Români – Filiala Iaşi-Moldova în parteneriat cu Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Bucureşti, organizează cu prilejul centenarului Caragiale, concursul de comedie - piese de teatru, Să râdem cu nenea Iancu ! Condiţiile concursului : 
  
• Participanţii se vor înscrie în concurs cu o singură piesă de teatru, redactată în limba română potrivit normativelor gramaticale actuale, impuse de Academia Română.  
  
• Piesele propuse juriului se vor redacta şi trimite numai în format electronic Microsoft Word şi vor conţine cel mult 25 pagini cu marginile de 2 cm. în format de pagină A4, font Times New Roman, cu mărimea literelor de 11, cu aliniate de la începutul rândului. Textul se va redacta cu diacritice, iar între rânduri nu vor fi spaţii. 
  
• Concurenţii vor achita o taxă de participare de 50 Roni, care va fi depusă la orice filială a Băncii Transilvania în următorul cont : Liga Scriitorilor Români-Filiala Iasi-Moldova, cod bancar IBAN RO50BTRL02401205 U950 11XX . Chitanţa eliberată de bancă va fi scanată şi trimisă electronic odată cu textul. 
  
• Textele se vor trimite la adresa de e- mail : ligascriitorilor.iasi@gmail.com până în 31 August inclusiv. 
  
Juriul special constituit (din cadre didactice universitare de specialitate şi alţi oameni de cultură), va selecta, evalua şi propune pentru premiere creaţiile originale, valoroase care întrunesc condiţiile concursului. 
  
Premierea lucrărilor se va face într-o şedinţă festivă la Iaşi, la interval de aproximativ o lună de la limita de primire. 
  
Premiile I, II şi III vor fi apreciate cu o diplomă şi un trofeu, iar menţiunile cu diplomă. Ceilalţi concurenţi vor primi o diplomă de participare. 
  
Tuturor premiaţilor li se vor publica textele în revista Moldova Literară şi vor fi propuse instituţiilor de specialitate pentru a fi incluse în repertoriu.  
  
Comitetul de organizare. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Concurs de COMEDIE / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 482, Anul II, 26 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!