CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  

Comunicat de presă
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
COMUNICAT DE PRESĂ 
  
Marţi, 22 ianuarie 2013, ora 19.00, Hotelul Clasic din Sebeş a găzduit cafeneaua culturală „Risipiri în culori, muzică, poezie şi zâmbete”. 
  
Organizatorii evenimentului au fost: Asociaţia „Arttrad Valea Frumoasei”, Liga Scriitorilor Români filiala Alba, Asociaţia „Sunetul muzicii” şi Hotel Clasic Sebeş. 
  
Cafeneaua a dăruit publicului prezent, mai întâi expoziţia de pictură semnată de Mariana Hera, artist plastic din Sebeş. Apoi a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Concursului Internaţional SMILE 21+ „Dor de Eminescu”, România, Ediţia a II-a. Nu au lipsit momente speciale: karaoke, momente comice, momente de muzică şi poezie, tombola şi zâmbete. În cadrul cafenelei au cântat, Edward Negrea – chitară, Mădălina Petra Dănilă – voce şi,în recital, Nick Iosub – chitară şi voce, toţi de la Cenaclul “Sunetul muzicii” din Sebeş.. De asemenea a cântat eleva Georgiana Petrescu, interpretă de muzică populară. 
  
Cafeneaua culturală a reunit împreună pictorii participanţi la proiectul „Artă şi tradiţii pentru Sebeş”. 
  
Au participat la eveniment: Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, prefectul de Alba Gheorghe Feneşer, viceprimarul municipiului Sebeş,Adrian Bogdan, administratorul public al judetului Alba, Viorel Bumb si preşedinta Asociaţiei Femeilor din judeţul Alba, Liliana Marioara Mihacea. 
  
Mass Media a fost prezentă prin ALB TV. 
  
Zâmbiţi! Nu pentru a-i cuceri pe ceilalţi, ci pe voi înşivă! 
  
ADVOCACY GRUP SEBES 
  
Departamentul de presa 
  
Vizitează CENACLUL "SUNETUL MUZICII" la : http://lucianblaga-sebes.ning.c 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Comunicat de presă / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 754, Anul III, 23 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!