CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  
Autor: Paul Polidor         Ediţia nr. 24 din 24 ianuarie 2011        Toate Articolele Autorului

Comitetul international de nominalizare pentru Octavian Curpaş
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

THE FOUNDATION „PAUL POLIDOR” – BUCHAREST, ROMANIA

THE ACADEMY OF INTERNATIONAL INTERFERENCES „PAUL POLIDOR”

A EMIS ASTĂZI, 13 OCTOMBRIE 2010 – BUCUREŞTI, ROMÂNIA 

Comitetul internaţional de nominalizare pentru:

OCTAVIAN CURPAŞ (Writer, Phoenix-Arizona, U.S.A.) la titlul de MEMBRU al: THE ACADEMY OF INTERNATIONAL INTERFERENCES „PAUL POLIDOR”/ Bucharest-Romania 

1. Paul Polidor (România) – preşedintele fundaţiei şi al academiei omonime, Master în: „România în relaţiile internaţionale”;

2. Simona Polidor (România) – consilierul gen.al fundaţiei, membru al Acad „Polidor”;

3. Mahir Garayev (Azerbadjan), preşedintele Societăţii de Prietenie dintre Azerbaidjan şi România, membru al Academiei „Polidor”;

4. Paula Romanescu (România), preşedintele Secţiei de Studii Literare şi Traduceri în cadrul Ligii de Cooperare Culturală şi Ştiinţifică România-Franţa, membru al Academiei „Polidor”;

5. Mihail Sinelnikov (Federaţia Rusă), personalitate a liricii mondiale contemporane, membru al Academiei „Polidor”;

6. Traian T.Coşovei (România) – personalitate a literaturii române contemporane,
membru al Academiei „Polidor”;

7. George Roca (Australia) – scriitor, membru al Academiei „Polidor”;

8. Eugen Cristea (România) – Societar de Onoare al Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, vedetă mass-media, membru al Academiei „Polidor”;

9. Mihai Cojocaru (Belgia) – antrenor de fotbal, membru al Academiei „Polidor”;

10.Ioan Iacob, „Las Vegas Romanian Journal”-S.U.A., membru al Acad. „Polidor”;

11.Florin-Silviu Ursulescu (România)-critic muzical, membru al Academiei „Polidor”;

12.Ion Olteţeanu (România), muzician, membru al Academiei „Polidor”;

13. Ashraf Geybatov (Germania) / artist plastic de importanţă mondială, membru al Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor UNESCO, Artist Emerit al Azerbaigeanului cu expoziţii la O.N.U., UNESCO, VATICAN, membru al Acad.”Paul Polidor”

Notă*: The Academy of International Interferences „Paul Polidor” a fost înfiinţată în cadrul Fundaţiei „Paul Polidor” la 19 august 2004; Primul membru al Academiei „Paul Polidor” a fost (la 12 octombrie 2004) Preşedintele Republicii Azerbaigean, Excelenţa Sa, domnul Ilham Aliev.

Notă**: De regulă, pentru personalităţile în viaţă, acordarea DIPLOMEI-TITLU se va face în cadrul unei manifestări de interferenţe culturale în prezenţa nominalizatului (în funcţie de regulamentul academiei, în România sau în străinătate). 

Preşedinte,
Paul Polidor 

MEMBRI AI: THE ACADEMY OF INTERNATIONAL INTERFERENCES „PAUL POLIDOR” CARE AU TRECUT PRAGUL VEŞNICIEI: 

*ARTUR
SILVESTRI 

*ONDREJ
STEFANKO 

*ION
SMEDESCU
  

Referinţă Bibliografică:
Comitetul international de nominalizare pentru Octavian Curpaş / Paul Polidor : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 24, Anul I, 24 ianuarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Paul Polidor : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Paul Polidor
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!