CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  

Colecţia LIRIK, a editurii Armonii Culturale, anunţă o nouă apariţie editorială: GHEORGHE A. STROIA -
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Din colecţia LIRIK a Editurii Armonii Culturale, vă semnalăm o nouă apariţie editorială: GHEORGHE A. STROIA – "METAMORFICE STĂRI/METAMORPHICAL STATES – VOL. II"(versuri). Lucrarea "METAMORFICE STĂRI/METAMORPHICAL STATES"(versuri), cuprinde două volume, din care primul a apărut în decembrie 2010 la editura Karuna din Bistriţa. Lucrarea este bilingvă, româno-engleză, într-o excelentă traducere realizată de prof. Mihaela Bozanchi, de la şcoala generală Mareşal Alexandru Averescu din Adjud, jud. Vrancea. „Împărtăşind doruri şi reverberând energii ancestrale, cartea surprinde momente ale existenţei umane, dublate în permanenţă de metamorficele stări ale sufletului. Volumul II este ilustrat de pictorul sucevean Bortă Ovidiu Ambrozie (BOA), un favorit al criticii de artă din ţară şi din străinătate şi laureat a a numeroase premii internaţionale la saloanele de pictură şi de umor din toată lumea. O eclectică îmbinare de sublim şi poezie, precum o subtilă şi tăcută metamorfoză.” (Mihai Marin - Spania)  
  
Despre... 
  
Editura Armonii Culturale a fost fondată la Adjud, la 15 iunie 2011 (la 122 de ani de la trecerea în nefiinţă a Luceafărului), cu scopul de a promova cultura scrisă valoroasă şi originală, de a răspândi în lume veşti despre genialitatea românilor de pretutindeni. Născută dintr-o necesitate, editura Armonii Culturale îşi propune să editeze cărţi, de o calitate excepţională (prin conţinut şi prezentare grafică) şi la preţuri fără concurenţă. Procesul de editare calitativ-superior, interactiv, desfăşurat în lumina respectului cuvenit autorilor acceptaţi spre publicare, are ca rezultat un produs finit: CARTEA, ce întruneşte toate calităţile dorite de autor , un produs finit atent supravegheat de editorii noştri. O realizare Armonii Culturale, care va face cinste - cu certitudine - tuturor! 
  
Până în acest moment, editura Armonii Culturale a inaugurat, cu noi titluri de carte următoarele colecţii (vor urma, cu siguranţă, altele):  
  
1. ERUDIT (carte şcolară, ştiinţifică şi enciclopedică): 
  
1.1 Adina Voica Sorohan – Textul liric: abordare transdisciplinară (nivel liceal); 
  
2. LIRIK (poezie): 
  
2.1 Andreea – Maria Dănilă, Femeia de zăpadă; 
  
2.2 Ionel Marin – Picături de timp; 
  
2.3 Speranţa Miron – Glezna Timpului; 
  
2.4 Capricii Efemere – antologie de poezie Cleopatra (Casa Gândului). 
  
2.5 Emil Druncea – Insula de cuvinte; 
  
3. EPOSS (proză, eseu, jurnal, roman): 
  
3.1 Aga Lucia Selenity – Domnişoara Kitty (poveste); 
  
3.2 Ion Lazăr da Coza – Apusul îngerilor (povestiri); 
  
3.6 Elena Toma – Noaptea nu va mai fi acolo (jurnal autobiografic). 
  
4. EXEGESIS (analize şi comentarii, critică şi eseistică literară). 
  
4.1 Gheorghe A. Stroia - Dincolo de vitralii (aprecieri critice); 
  
5. MAGIC(caiete şi cărţi şcolare):  
  
5.1 Maricica Stroia - Roco şi Creionul fermecat în lumea ... (caiete speciale pentru preşcolari) – domeniile: limbă şi comunicare, ştiinţă (activităţi matematice şi cunoaşterea mediului), om şi societate, pentru nivelul I (3-5 ani) şi nivelul II (5-7 ani) – seturi a câte 4 caiete; 
  
5.2 Maricica Stroia – Cărţi de colorat (Roco şi Creionul Fermecat în lumea ... figurilor geometrice, ... a anotimpurilor, ... fructelor şi legumelor) 
  
Editura ARMONII CULTURALE 
  
Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627 sau 0733-636.116, e-mail: editura@armoniiculturale.ro, web: www.armoniiculturale.ro 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Colecţia LIRIK, a editurii Armonii Culturale, anunţă o nouă apariţie editorială: GHEORGHE A. STROIA - METAMORFICE STĂRI/METAMORPHICAL STATES – VOL. II (versuri) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 250, Anul I, 07 septembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!