CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Foileton >  

Citate memorabile (6)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

6- Căci omul e sufletul lumii, omul e graiul cosmosului în faţa lui Dumnezeu. Nichifor Crainic  

- Biserica este anticamera sacramentală a Împărăţiei, este tinda Raiului, este Trupul tainic al lui Hristos. pr conf univ dr Ioan Mircea Ielciu  

- Caută-L pretutindeni pe Cel ce este pretutindeni. Sfântul Ioan Damaschin  

- Cel care ţi-a dat seara, nu ţi-a promis şi dimineaţa. Cel care ţi-a dat dimineaţa, nu ţi-a promis şi seara. Sfântul Vasile cel Mare.  

- În afara Bisericii nu există mântuire! Sfântul Ciprian  

- Din cuvintele tale te voi judeca slugă vicleană! De ce nu a spus Domnul: După faptele tale te voi judeca? Anonim  

- Creştinismul nu e doar o afacere de duminică ci e o strădanie de toate zilele. Sfântul Arsenie Boca  

- Unii oameni îşi aleg mâncarea cu multă luare-aminte şi nu îngăduie să intre în gura lor anumite alimente, dar ei nu sunt atenţi şi nu îşi aleg cuvintele care ies din gura lor. Fericitul Augustin  

- Creaţia toată e o Evanghelie. Omul din faţa noastră e o carte sfântă, fiindcă în el e harul lui Dumnezeu. Monalisa Bobe.  

- Când oamenii vor începe să te laude, să-ţi schimbi numele, pe care să-l cunoască numai Dumnezeu, ca să te poată chema noaptea. Rilke  

- Eu nu mă mai tem de Domnul ci Îl iubesc. Sf. Antonie cel Mare  

- Intelectualii din România sunt oamenii cărţilor, nu sunt oamenii duhului. Dan Puric  

Referinţă Bibliografică:
Citate memorabile (6) / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1006, Anul III, 02 octombrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!