CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Citate memorabile (68)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

68- Dumnezeu nu ne dăruieşte harul Său pentru multimea ostenelilor noastre, ci pentru smerenia care vine din multă osteneală. Sfântul Isaac Sirul  

- Cel ce e sărac de lucrurile lumii, se îmbogăţeste de Dumnezeu şi cel ce iubeşte bogăţia, sărac va fi de Dumnezeu. Arsenie Boca  

- Iată, Cerul este în tine dacă tu eşti curat, şi în tine vei vedea pe îngeri cu lumina lor şi pe Stăpânul lor împreună cu ei şi în ei. Arsenie Boca  

- Cel tăcut va câştiga în orice lucru rânduiala smereniei şi fără nevoinţă va stăpâni patimile. Arsenie Boca  

- Numai în puterea de sacrificiu constă adevărata forţă! Jose Marti  

- Soţii trebuie să fie unul altuia sprijin şi liman şi adăpost şi îmbărbătare împotriva atâtor rele care îi asaltează din toate părţile. Sfântul Ioan Gură de Aur  

- Fericirea e să ştii să îţi doreşti ceea ce ai deja. Fericitul Augustin  

- E curios că cei care vorbesc cel mai mult au cel mai puţin de zis. Richard Wurmbrand  

- Mila este plata pentru răscumpărarea sufletelor noastre. sf. Ioan Gură de Aur  

- De voi vedea pe cineva păcătuind, trec pe lîngă dînsul şi nu-l mustru. Pimen  

- La Dumnezeu nu ajungi decât prin dezlipirea totală de tot ce nu-i Dumnezeu.Maurice Blondel  

- Sufletul este o parte esenţială a noastră - adevăratul sine - şi prin natura sa este nemuritor. Platon  

Referinţă Bibliografică:
Citate memorabile (68) / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1091, Anul III, 26 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!