CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Citate memorabile (33)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

33- Cum eşti, asa ţi-e rugăciunea, cum te porţi, aşa te rogi. Părintele Teofil Părăian  

- A trecut vremea postului, dar n-a trecut şi rostul lui. Sfântul Ioan Gură de Aur  

- Păcatul este nedreptate; cine păcătuieşte fie se nedreptăţeşte pe sine, fie nedreptăţeşte pe altul. Sfântul Ioan Gură de Aur  

- Rugăciunea este lucrarea lui Dumnezeu în om, prin care se stabileşte legătura de iubire între om şi Dumnezeu. Sfântul Grigorie Palama  

- Cea mai mare libertate a omului este libertatea faţă de păcat. Arsenie Boca  

- În nepăsarea faţă de copii se afla necredinţa în cel mai mare grad. Sfântul Teofan Zăvorâtul  

- Biserica este locul unde sunt salvaţi cei condamnaţi la moarte. Sfântul Efrem Sirul  

- Eu sunt episcop pentru voi, dar penitent împreună cu voi. Fericitul Augustin  

- E o mare primejdie să ajungi a fi mulţumit de tine însuţi. Nicolae Iorga  

- Păstrează-ţi mintea trează, fiindcă pierzania nu vine neapărat de la simţurile rătăcite, ci de la gândirea viciată. Dan Stanca  

- De nu aş fi stricat tot, nu aş fi putut să mă zidesc. Avva Alonie  

- De este vreo bunatăte in lumea aceasta, caut-o la omul cu inima curată! Solomon  

 

Referinţă Bibliografică:
Citate memorabile (33) / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1042, Anul III, 07 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!