CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Citate memorabile (28)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
28- Dacă omul nu va fi duhovnicesc până şi în trup, el va deveni trupesc până şi în suflet. Fericitul Augustin - Să fii pomenitor de rău şi să te rogi e ca şi cum ai semăna pe mare şi ai astepta recolta. Sfantul Isaac Sirul - Cea mai scurta cale către Hristos este de a purta povara celuilalt. Stareţul Ambrozie de la Optima - Calea grabnică spre înălţarea în virtute a începătorilor este tăcerea buzelor, închiderea ochilor şi surzenia urechilor. Cuviosul Nichita Stithatul - Nici o ţară nu poate fi cucerită fără o complicitate din interior. Sun Tzu - Să nu cerem lui Dumnezeu ce vrem noi, dacă-L iubim, ci ce va voi El cu noi. Evghenie Monahul - Este foarte adevarat că înfrânarea şi rugăciunea mult folos aduc, dar mai de folos este răbdarea în suferinţe. Sfantul Pahomie cel Mare - Eşti stăpân pe pântece? Fii atunci stăpân şi pe limbă! Sf. Nil Sinaitul - Să aveţi către Dumnezeu inimă de fiu, către aproapele inimă de mamă şi catre voi minte de judecător. Părintele Ilie Cleopa - Mărturisirea faptelor rele este începutul faptelor bune - Sfântul Ieronim - Cât de bine sunt toate rânduite. Lucrurile necesare sunt simple, iar cele complicate nu sunt necesare. Grigori Skovoroda - Chilia, cu îngustimile unei singure cămăruţe, se bucură de lărgimea Paradisului. Fericitul Augustin - Nu de argumente raţionale se sperie diavolul, ci smerenia noastra. Vauvenargues
Referinţă Bibliografică:
Citate memorabile (28) / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1036, Anul III, 01 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!