CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

Citate memorabile (114)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

114- Cine adună fiare vechi rugineşte odată cu ele! Elena Olariu
- Atunci când lucrez un timp îndelungat fără să mă odihnesc, atunci îmi vin gânduri optimiste şi înţeleg şi eu care mi-e rostul în viaţă. A. P. Cehov  

- Omul care-i osândeşte pe alţii seamănă cu oglinda care-i reflectă pe toţi în ea, dar pe sine nu se vede. sf. Dimitrie de Rostov  

- Panta rhei (totul curge) Heraclit.  

- Nu moare decât cel uitat. proverb grec  

- Staţi în jurul meu ca nişte judecători, nu ca nişte discipoli. Cu toate acestea veţi auzi nu ceea ce vă place, ci veţi auzi adevărul. sf. Vasile cel Mare  

- Viaţa a trecut de parcă nici nu am trăit… A.P. Cehov  

- Aurul străluceşte şi pe întuneric. Elena Olariu
- Cu cât Dumnezeu deţine un control mai mare asupra noastră, cu atât devenim mai mult noi înşine, pentru că El ne-a făcut. C. S. Lewis  

- Cuvântul este aurul sufletului. Elena Olariu
- Poartă-te ca şi când ceea ce faci contează. Pentru că aşa şi este. William James  

- Omul se află în mijlocul universului dar şi universul se află în inima omului. ion untaru  

 

Referinţă Bibliografică:
Citate memorabile (114) / Ion Untaru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1166, Anul IV, 11 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!