CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Ciprian Alexandrescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

M-am născut în ziua aşasea a lunii februarie din anul 1984, în oraşul Tîrgu Ocna, judeţul Bacău, în urma unei iubiri necondiţionate de partidul comunist din acea vreme, iubire care încheagă şi astăzi destinele părinţilor mei.  

Am terminat Facultatea de Istorie – Geografie, specializarea Muzeologie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. N-am avut norocul – sau poate n-am insistat destul de mult – să lucrez în domeniu. Înainte cu câteva luni de terminarea studiilor mi-am cunoscut jumătatea în timpul unei vacanţe în oraşul natal. Din acea zi am rămas nedespărţiţi. După studii m-am angajat ca dealer de telefonie mobilă, mai apoi am lucrat, doar pentru o lună, într-o croitorie din Tîrgu Trotuş, la o maşină de tăiat materiale textile. M-am mutat cu viitoarea mea soţie în Bacău. Ne-am căutat de lucru – am căutat de mi-au sărit capacele – am găsit într-un final un post de agent vânzări, la o firmă de distribuţie, mică, mică de tot – acolo am învăţat să conduc un automobil – apoi au urmat şi alte firme de distribuţie, una mai importantă ca alta. Soţia şi-a găsit mai rapid un job – noi ne mutasem pentru studiile ei, se înscrisese la o postliceală de asistenţi farmacie – eu trimisesem sute de CV-uri, iar ei doar unul şi acela cu noroc (se pare că a călcat în ceva). Toate astea s-au petrecut în decursul a patru ani.  

Apoi, ne-am căsătorit. După un an a rămas însărcinată – recunoaşte că a fost cea mai fericită perioadă din viaţa ei, pentru că i-am făcut toate mofturile – iar după încă nouă luni, pe data de 21.11.2010, am simţit că lumea e toată a mea şi că sunt cel mai fericit – Miruna şi-a făcut apariţia. Am ales să rămân eu cu fetiţa acasă – am făcut alegerea cea mai bună, deoarece, cei la care lucram au dat, după câteva luni, faliment. În prezent am ales să fiu pentru prima oară şomer. Da, şomer. Vreau să stau şi iarna asta cu Miruna, e prea devreme să o las la grădiniţă.  

Cam atât despre mine pe scurt. Viaţa mea, chiar şi până la această vârstă - 28 de ani, acuş 29 - are şi rele şi bune, are şi supărare şi bucurie, şi trist şi comic.  

Referinţă Bibliografică:
Ciprian Alexandrescu / Ciprian Alexandrescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 740, Anul III, 09 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ciprian Alexandrescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ciprian Alexandrescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!