CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Analize >  

CINE TREBUIE SĂ FIE ÎNŢELEPT?
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

CINE TREBUIE SĂ FIE ÎNŢELEPT?  

 

Cine crezi prietene că îşi va mai aminti de tine după ce vei fi plecat la cele veşnice? După cum bine ai observat de a lungul vieţii că în momentele critice nimeni nu te ajuta. De câte ori nu ai avut nevoie de ceva şi când solicitai ajutorul, toţi se retrăgeau. Viaţa este dură, trebuie să o acceptăm aşa cum este. Cine nu acceptă asta, va fi un învins. Suntem atât de egoişti încât nu înţelegem că mai mult pierdem decât câştigam. Ne pierdem timpul şi banii în dispute minore. Sfatul meu este să fim înţelegători şi să acceptăm realitatea. E un sfat! Fiecare va urma calea care o doreşte. Perceptele biblice pot avea o influenţă asupra noastră, cât de bine ar fi să le urmăm. Un credincios adevărat poate fi un cetăţean bun. Să fim noi aceşti cetăţeni. Nu sunt un habotnic religios, dar, Împăratul Solomon trebuie citit în permanenţă. Biblia este cartea înţelepciunii pentru noi toţi. Căci; ÎNŢELEPCIUNEA preţuieşte mai mult decât aurul sau mărgăritarele, şi nici un alt lucru nu se poate asemui cu ÎNŢELEPCIUNEA.  

Biblia – Pildele lui Solomon 8-11. Urmaţi calea cea bună. Depinde de noi înşine ce alegem!  

Referinţă Bibliografică:
CINE TREBUIE SĂ FIE ÎNŢELEPT? / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1072, Anul III, 07 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!