CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Atitudini >  
Autor: Radu Alexandru         Ediţia nr. 183 din 02 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Interviu cu elevul Alexandru Radu, câştigătorul concursului -
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În cursul lunii iunie s-a desfăşurat în municipiul Petroşani un concurs de eseuri care a avut drept premiu special posibilitatea de a fi "primar pentru o zi". Acest concurs s-a adresat elevilor de şcoală generală din municipiul Petroşani. 
  
În calitate de câştigător al acestui concurs a fost desemnat elevul Alexandru Radu, iar în interviul ataşat veţi avea ocazia să ascultaţi impresiile pe care le-a avut în calitate de "primar pentru o zi", deopotrivă cu gândurile sale şi viziunea pe care o are cu privire la dezvoltarea de viitor a municipiului Petroşani. 
  
Ascultând materialul video, veţi rămâne plăcuţi impresionaţi de maturitatea abordării şi de ataşamentul profund al unui elev la vârsta de 13 ani faţă de locul în care s-a născut şi a crescut, oferind imaginea unei generaţii în ascensiune ce nu se lasă demoralizată de problemele prezentului. 
  
De aceea, vă îndemn să ascultaţi până la capăt acest interviu şi să comentaţi pe pagina articolului impresiile dumneavoastră. 
  
Interviu realizat de către Octavian Lupu, Confluenţe Româneşti, www.confluente.ro, o publicaţie electronică destinată promovării valorilor autentice din spaţiul românesc pentru renaşterea României. 
  
 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Interviu cu elevul Alexandru Radu, câştigătorul concursului - Primar pentru o zi / Radu Alexandru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 183, Anul I, 02 iulie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Radu Alexandru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Radu Alexandru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!