CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Scriitori >  

CÂTEVA CUVINTE PENTRU UN OM DEOSEBIT BUNGET MARIN
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CÂTEVA CUVINTE PENTRU UN OM DEOSEBIT BUNGET MARIN  
 
Avem pe internet prieteni cu care colaborăm pe diferite site-uri literare, iar mai recent pe facebook.  
Tot de pe internet l-am cunoscut şi pe autorul Bunget Marin ale căror scrieri le citesc întotdeauna cu deosebită plăcere. O calitate în plus m-a frapat la domnul Bunget Marin aceea de altruist pe care am remarcat-o şi cu alte ocazii.  
Iată că domnul Bunget Marin îşi demonstrează încă odată altruismul trimiţând colegilor câte un volum din creaţiile domniei sale. Ceea ce mi se pare deosebit de interesant că volumul trimis este denumit; ÎN NUMELE IUBIRII. Da domnule Bunget Marin pentru acest gest am să vă preţuiesc mult mai mult. Mă adresez cu apelativul DOMNULE, fiindcă preţuirea mea poate fi demonstrată şi prin acest respect. Ne-am cunoscut de mai mulţi ani, îmi sunteţi unul dintre prietenii cei mai vechi. Voi căuta mijloace să vă păstrez în cercul meu de prieteni. Am speranţa că voi reuşi.  
Vă mulţumesc mult pentru acest cadou ÎN NUMELE IUBIRII domnule Bunget Marin  
Cu deosebită preţuire,  
Mihai LEONTE din Moldova Nouă  
Referinţă Bibliografică:
CÂTEVA CUVINTE PENTRU UN OM DEOSEBIT BUNGET MARIN / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 586, Anul II, 08 august 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!