CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Pitoresc >  

CARTEA CU PRIETENI XVIII- VALENTINA BECART

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Astazi 7 octombrie 2011 am participat la o lansare de carte mult aşteptată. Este vorba de volumul de versuri ,, 55 de poeti contemporani,, şi cel de proza scurtă ,, DECLIN,,. Primul volum a apărut în ianuarie 2010 iar cel de al doilea în noiembrie 2010 la editura Arhip Sibiu. Cei care au publicat în antologie sunt scriitori şi poeti prezenţi cu creaţiile lor pe siteuri-le de pe internet. Coordonatorul de proiect este Valentina Becart din Paşcani. Prezentarea acestor două volume s-a făcut astăzi la Biblioteca Metropolitană ,,Mihail Sadoveanu,, din Bucuresti în faţa unui public numeros şi entuziast. Au participat autori din toate colţurile ţării, invitaţi, ziarişti, actori şi oameni de radio. Valentina Becart a citit cronicile favorabile făcute acestor cărţi, de circa 500 de pagini fiecare, de către Cezarina Adamescu, membră a Uniunii Scriitorilor, de către Cella Negoiescu, poetă şi pictoriţă din Iaşi, precum şi de către Florin Contrea, critic literar. Au fost prezenţi autori din care remarc pe Miron Manega, Mariana Rogoz Stratulat, Elena Paduraru, Delia Staniloiu, George Tei, Elisabeta Iosif, Carmen Duvalma, Ioana Stuparu, Ioana Voicilă Dobre. Aceştia au avut plăcerea şi bucuria de a recita din carte, poemele lor precum şi aceea de a asculta superbele recitări ale actriţei DOINA GHITESCU, invitată de onoare.  
Referinţă Bibliografică:
CARTEA CU PRIETENI XVIII- VALENTINA BECART / Ioana Voicilă Dobre : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 280, Anul I, 07 octombrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioana Voicilă Dobre : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Voicilă Dobre
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!