CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Stihuri > Mozaic >  

CARTEA CU PRIETENI XII- LAURENTIU BELIZAN

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
VA PREZINT UN POET BUZOIAN - LAURENTIU BELIZAN  
 
Rezident în Buzău din 1970. Născut la 28 iunie 1963 în oraşul Slobozia, judeţul Ialomiţa. Absolvent al Liceului „B. P. Haşdeu” din Buzău şi al Facultăţii de Electrotehnică din Bucureşti. A moştenit pasiunea pentru lectură şi scris de la tatăl său, Alexandru Belizan, un apreciat şi respectat profesor de literatură română. Desfăşoară, începând cu primăvara lui 2008, o intensă activitate pe site-uri de literatură. Poeme traduse în spaniolă şi publicate în revista online Circulo Poetico RefleXos - Espacio Niram, Madrid, sub îngrijirea Ariadnei Petri. Poeme traduse în engleză de prof. Veronica Văleanu şi editate în revistele online Cuadernos literarios şi Cultural Club. Laureat cu premiul special RefleXos (Madrid) în cadrul ediţiei 2010 a Concursului „Astenia de primăvară” organizat de Hermeneia.com. A apărut în următoarele volume colective: Antologia Cenaclului "Virtualia"2008 editura Pim, Iaşi Antologia Cenaclului "Virtualia"2009 editura Pim, Iaşi Antologia de proză a revistei Singur 2010, editura Singur, Târgovişte şi editura Grinta, Cluj Antologia de poezie a revistei Singur 2010, editura Singur, Târgovişte şi editura Grinta, Cluj Câştigător la secţiunea "Poezie"al Concursului de Debut Literar UniCredit 2011, cu volumul "Pareidolia". Cartea va fi publicată şi lansată de către editura Humanitas la Târgul Internaţional Gaudeamus - parte de carte, ediţia a XVIII-a care va avea loc în noiembrie 2011.  
Referinţă Bibliografică:
CARTEA CU PRIETENI XII- LAURENTIU BELIZAN / Ioana Voicilă Dobre : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 265, Anul I, 22 septembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioana Voicilă Dobre : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Voicilă Dobre
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!