CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Carmen Marin
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Hobbyuri  
 
Istoria, muzica clasică, poezia.  
 
Activitate publicistica  
 
Publicarea articolului,,Legaturile Ţărilor Române cu Muntele Athos”in Almanahul Cultural 2010 editat de Asociatia Culturala ,,Agatha Grigorescu Bacovia si revista ,,Fereasta”Mizil, România.  
 
Revista Alternativa online august 2010 Toronto Canada, articolul,,Îngerii-fiinţe nevăzute la”secţiunea,,Religie''.  
 
Revista Lumea Romaneasca 13 august 2010 editat la Grand Rapids Michingan, S.U:A articolul,,Rugăciunea, scara către divinitate''la secţiunea ,,Domnului să ne rugăm''.  
 
Romanian Vip-revista românilor de pretutindeni în data de 23 august 2010 a publicat articolul,,Mănăstirile ridicate de domnitorii romăni-patrimoniul architectonic al Romăniei'' .În luna septembrie aceeaşi publicatie a postat articolul,,Sfanta Cruce obiect si semn al dragostei divine''.  
 
Revista Phoenix Magazine Arizona S.U.A în 23 august 2010 publică articolele,,Mănăstirile ridicate de domnitorii români-patrimoniul arhitectonic al României''şi în 25 august 2010 ,,Sfintele moaşte daruri de binecuvântare şi sfinţenie, Ciprian Porumbescu în 17 septembrie 2010.  
 
Revista Aşii Români din Germania a postat articolul ,,Mănăstirile ridicate de domnitorii români-patrimoniul architectonic al României in luna august.  
 
Ziarul ,,Gândacul de Colorado ‘' S.U.A a publicat articolul,,Mănăstirile ridicate de domnitorii români-patrimoniu arhitectonic al României.  
 
Buletinul Parohial,,Sfânta Lumină''din Aukland Noua Zeelandă publica, în luna septembrie 2010 articolul ,,Rugăciunea scara către divinitate''.  
 
Ziarul New York Magazin SUA a publicat în 15 septembrie 2010 articolul,,Îngerii-fiinţe nevăzute''.  
 
Ziarul Curentul internaţional S.U.A:articolul ,,Regina cu ochi albaştri a României'' ;,,Elisabeta I, regină şi poetă''.  
 
Activitate literară:  
 
Revista Phoenix Mission Arizona S.U.A publică poeziile:,,O noapte în doi, Eu, Visez, Mie dor!, Aş vrea!, Nu vreau!''în secţiunea ,,Carmen Marin”.  
 
,,Iluzia unei clipe”,,, Dorinta de a visa”.,,Intoarcere in timp”.  
 
Revista online ,,Alternativa ‘'Canada, poeziile:,,Jocul cu stelele, Dansul îngerului''.  
 
Colaborator permanent la ziarul ,,Mioriţa'', Sacramento California S.U.A începînd cu luna martie 2011.  
 
Confluenţe Româneşti, mai multe articole pe diferite teme.  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Carmen Marin / Carmen Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 386, Anul II, 21 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Carmen Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Carmen Marin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!