CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

De ce?
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
 
 
 
 
De ce îi e gândul numai la tine?  
A cunoscut tot felul de femei. Femei blonde, brunete, înalte, suple. De toate vârstele dar totuşi îi e gândul numai la tine.  
A cunoscut femei despre care se zicea că-s sublime. Pasionale, cu şarm .... însă gandul lui se îndreaptă numai către tine. Da, către tine. Poate s-a simţit atras de zâmbetul altor femei, de ochii altor femei, dar cu tine e ceva cu totul şi cu totul diferit.  
De ce? Probabil nici el nu îşi explică. Pur şi simplu.  
Dragostea lui pentru tine e ca o tornadă care îl tulbură în fiecare zi.  
Nu lăsa această iubire să se stingă în secret! Surpinde-l, fă-l fericit şi mai ales, fă-te pe tine fericită!  
Sentimente cum numai in filme ai mai văzut, apar sporadic în viaţă. Nu pierde ocazia acestei şanse.  
Dacă ai impresia că ţi se cuviine, că vă e menit sa fiti impreuna, veti fi, greşeşti foarte tare. Şansa vine şi pleacă. Dacă El/Ea este într-adevar special/ă şi crezi că e persoana potrivită atunci poţi descoperi cu adevărat ce înseamnă dragostea.  
De ce îi e gândul numai la tine?  
 
Camelia Constantin  
iulie 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
De ce? / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1288, Anul IV, 11 iulie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!