CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Scrieri >  

Putere
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Odată ce ţi-ai descoperit forţa interioară, poţi cuceri lumea.  
Puterea mentală, instinctul de auto-conservare şi dorinţa de a sta departe de alţii în anumite momente sau perioade, te conduce spre căutarea sinelui interior.  
Meditaţia asupra vieţii şi căutarea pe drumul destinului te deconectează de la agitaţia cotidiană pentru a nu te distrage şi a-ţi găsi adevăratul scop al existenţei.  
Uneori, te confrunţi cu o etapă când doreşti pur şi simplu să fii lăsat în pace. Ea poate fi atât de frustrantă atunci când oamenii din jurul tău te deranjează şi îţi perturbă sentimentul de pace.  
Încearcă. să nu fii deranjat de ei sau să le permiţi, să schimbe hotărârea ta! Faci doar ceea ce este potrivit pentru tine acum. Vei ieşi din acest timp de auto-reflecţie, mai puternic, mai curajos şi cu o perspectivă mult mai bună decât ai avut vreodată, înainte.  
Meditaţia este simbolul suprem al nevoii de a te transforma departe de tumultul lumii de zi cu zi. Aceasta sugerează că este în sfârşit timp, să-ţi recâştigi echilibrul interior. În acest caz retragerea nu este deloc un semn de laşitate. Nu permite nimănui să îţi spună astfel.  
Acesta este de fapt un pilon de rezistenţă al personalităţii.  
Ei pur şi simplu nu pot vedea, ceea ce vezi tu şi nu pot simţi lucrurile cu intensitatea ta.  
Ştii că nu este un moment ideal pentru aglomeraţie. Uitandu-te adânc în tine, vei găsi ceea ce eşti cu adevărat . Vei începe, să te cunoşti mai bine decât ai făcut-o vreodată.  
Acest tip de auto-conştientizare şi forţă interioară este de nepreţuit, deoarece va debloca moduri minunate pentru a merge mai departe în viaţa ta.  
Odată ce ţi-ai descoperit forţa interioară, poţi cuceri lumea.  
 
Camelia C  
iunie 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
Putere / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1263, Anul IV, 16 iunie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!