CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ion Măldărescu         Ediţia nr. 71 din 12 martie 2011        Toate Articolele Autorului

Black-hole-ul anului 2010 - practica, nu teoria conspiratiei
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Existenţa black holes-urilor a fost intuită în secolul XVIII de către marchizul Pierre Simon de Laplace, adept al astrofizicii lui Isaac Newton. Black holes-urile, „găurile neagre", ştim cu toţii, sunt corpuri cosmice cu un câmp graviaţional extrem de puternic şi cu o densitate imensă, formate prin distrugerea unei stele uriaşe. Folosesc impropriu, metaforic, această denumire, tocmai pentru a sugera imensitatea scenariului sumbru pentru România anului 2010. Fără a avea pretenţia deţinerii adevărului absolut, încerc să deschid ochii acelora care cuprinşi de somnolenta plictiseală contemporană sau saturaţi de haosul bulversant al prezentului, uită să privească spre orizont. Nu este o speculaţie ieftină afirmaţia potrivit căreia românii au fost aleşi pentru a fi utilizaţi drept cobai, iar România ca „lot experimental” pentru diversele teste de rezistenţă ale ocultei mondiale. Într-unul din articolele precedente scriam că în anul 1989, România a fost pricopsită cu spectacolul apoteotic al prăbuşirii influenţei imperiului sovietic, transformat în super-novă, respectiv cu cel al triumfului globalist, în cazul de faţă, Black-hole-ul instrumentat de oculta mondiale.

Pe parcursul a două decenii care au urmat circului decembrist, cu ajutorul „vătraielor” autohtone, românii au fost utilizaţi drept cobai în experimentele aceloraşi scenarişti şi regizori. Întreaga economie naţională a fost demolată de conducerea postdecembristă şi absorbită apoi de Black-hole-ul F.M.I. De la o vreme încoace apar tot soiul de informaţii îngrijorătoare cu privire la viitorul României, unele pe cât de stupefiante, pe atât de previzibile, şi din păcate, active chiar în acest moment. Dezvăluiri ale unor scenarii puse la punct încă dinainte de ’89 au mai apărut sporadic, acum însă evoluţia lor a devenit vizibilă, fiind urmărită cu minuţiozitate de mai marii regizori ai practicii conspiraţiilor. Pe fondul circului electoral care a mai secătuit bugetul ţării de multele miliarde atât de necesare altor priorităţi, dar risipite pe accesorii şi pomeni electorale, marile concerne financiare ale ocultei mondiale se pregătesc să pună mâna pe activele majore ale României, şi nu oricum, ci la preţuri ridicole, la preţuri second hand. Este vorba de o politică aplicată de multă vreme atât de către îmbogăţiţii peste noapte, de escrocii autohtoni cât şi de cei din exterior, în scopul jefuirii averii naţionale. Un fost director al CIA spunea: „dacă ştii cum şi cu ce să manipulezi atenţia cetăţeanului, şi pui în stânga lui un spectacol de circ, nu o să observe portavionul din dreapta lui”. Este exact ce s-a întâmplat la alegerile de la finele anului care s-a scurs.

De aproape un an de zile băncile externe şi-au redus „livrările” către România şi au blocat creditările, extrăgând în schimb din ţară cât mai multă monedă europeană. Acum, satisfăcuţii „beneficiari”, reprezentanţi ai grupurilor financiare subordonate ocultei mondiale aşteaptă efectele operaţiunilor lor. Povestea cu revenirea economică a ţării este o Fata Morgana. Profitând de naivitatea românilor, economia va oferi speculanţilor momentul prăbuşirii ei, moment când aceştia vor profita din plin. Morganaticele creşteri economice din 2010, au fost lansate concertat de „analiştii” plătiţi anume, în timp ce elementele globalizării agresive vor obţine profitul maxim şi dependenţa totală a populaţiei active şi a forţei de muncă româneşti. Aşa numita criză, dirijată inteligent încă din anul 2008, va oferi prilejul ca individul, după ce a fost prins în capcana împrumutului să fie speculat astfel încât să poată supravieţui numai pentru a munci pe moşia noilor stăpâni ai ţării. La nivelul anului 2009 România nu mai producea decât prostie şi hoţie, iar emergenţele au fost dominate de multinaţinaţionalele, conectate şi subordonate grupurilor financiare şi bancare externe. Pe fondul circului electoral, al disputelor politicianiste şi al bine elaboratei crize financiare anul electoral 2009 a pregătit mormântul românilor. Luptele politice au înceţoşat raţiunea politicienilor, românii alegându-se cu circul electoral, iar beneficiarii cu banii şi câştigurile aferente. Din acel moment România a devenit total dependentă de organismele financiare mondiale, în speţă de F.M.I.  
Românii au fost eliminaţi din activul economiei propriei ţări, controlul acesteia aparţinând acum finanţei mondiale. Mediul de afaceri privat a fost şi el grav afectat, astfel încât oamenii de afaceri să fie preocupaţi numai de lupta pentru supravieţuire şi să nu aibă lichidităţi pentru a putea cumpăra. În acest fel concurenţa autohtonă a fost eliminată în totalitate, iar guvernul a lăsat România fără asigurarea resurselor financiare. În 2010, nemaifiind solvabili, apartamentele multor români vor fi supuse executării silite, la preţuri derizorii şi vor fi obligaţi să se îngrijească numai pentru asigurarea zilei de mâine. Pe piaţa imobiliară, instrumentele globalizării vor deveni proprietare ale caselor românilor, iar aceştia vor munci pentru a plăti rate artificiale usturătoare. Fondurile care ar trebui să asigure plata salariilor şi a pensiilor vor fi insuficiente şi în urma abilelor operaţiuni de achiziţionare la preţuri infime a locuinţelor de către profitori, din acel moment ei vor deveni chiriaşi în propriile case. Mă gândesc cu groază nu la viitorul, ci la prezentul românilor printre care mă număr. În acest an profesorii şi învăţătorii sunt primii „condamnaţi”, urmând a fi decimaţi precum practica legiunilor romane. Întreaga populaţie a ţării este victimă a exploziei preţurilor, a creşterii costului energiei electrice şi a serviciilor, a carburanţilor şi, implicit a hranei zilnice. După cum am mai afirmat, ceea ce am descris este punerea în aplicare a unui plan elaborat cu mulţi ani în urmă.  
„Investitorii urmăresc cu deosebită atenţie derularea acordului (României, n.a.) cu Fondul Monetar Internaţional, concomitent cu haosul de pe scena politică”, spune Koon Chow, comentator-specialist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari bănci de investiţii britanice. În România se va instaura noul sistemul sclavagist, unde sub aparenta libertate, atenţia cetăţeanului va fi dirijată spre lupta politică, fără a i se mai lăsa timp să gândească la problemele realităţii cotidiene. Criza financiară actuală, provocată şi controlată, va schimba lumea, însă amplitudinea consecinţelor ei nu poate fi evaluată nici măcar de specialiştii în domeniu. Conformându-se ordinelor primite, liderii politici actuali au adoptat ideea unei legislaţii şi administrări globale, a reglementării financiare şi economice mondiale, practic pentru o politică financiară şi organisme de control universale ale căror scopuri sunt deţinerea puterii absolute şi anihilarea oricăror manifestări de libertate. Anul 2010 este cel în care România va fi adusă la statutul de ţară ireversibil dependentă de controlul sistemului financiar-bancar mondial. Iată că ceea ce afirmam într-un interviu pe la începutul anului 2009 trece din zona „teoriei conspiraţiilor” în cea reală a „practicii conspiraţiilor”. În 2010 nimic nu va mai fi al românilor, ei vor munci numai pentru a-şi plăti datoriile, iar economia naţională va fi controlată integral de acelaşi guvern mondial ocult. Un guvern fără surse financiare, fără o strategie coerentă în administrarea ţării, nu va fi capabil să acorde şanse de supravieţuire firmelor autohtone. Potenţa financiară a acestora se va diminua până la faliment, iar românii vor ajunge ceea ce s-a urmărit: eşantion al sclaviei moderne.  
Raportând cele relatate până aici la nivel planetar, Georgia Guidestones (Pietrele din Georgia, S.U.A.) şi directiva existenţei unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planetă, susţine că o diminuare severă şi radicală a populaţiei globului ar reprezenta una din soluţiile salvatoare pentru omenire, idee îmbraţişată de numeroşi semeni ai noştri, cărora le scapă elementele esenţiale: cum a apărut ideea, cine o susţine şi o finanţează şi certitudinea că este strâns conectată cu una din cele mai sinistre ramuri ale ştiinţei - eugenia. SIDA, ebola, boala vacii nebune, gripa aviară, vaccinul anticancer col uterin la fetiţe, gripa porcină (A/H1N1) nu sunt altceva decât elemente-instrument ale acestui sinistru „deziderat”. Le mai scapă din vedere susţinătorilor un aspect fundamental: nici ei nici urmaşii lor nu nu vor figura obligatoriu pe lista „supravieţuitorilor”, iar dacă totuşi se vor regăsi, vor fi înglobaţi în gloata sclavilor, a sclavilor moderni, de care scriam mai înainte.  
Ion Măldărescu, Agero
www.agero-stuttgart.de  
 
 

 
Referinţă Bibliografică:
Black-hole-ul anului 2010 - practica, nu teoria conspiratiei / Ion Măldărescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 71, Anul I, 12 martie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ion Măldărescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Măldărescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!