CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Beatrice Lohmuller
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
BIOGRAFIE  
  
M-am născut pe 1 martie 1990 in oraşul Gătaia(-la 57 km de Timişoara), fiică a lui Varga Erno şi Ildico Lohmuller . Parinţii sunt divorţaţi, tatăl meu reluând numele lui, iar eu cu surioara mea mai mică cu 5 ani, am rămas cu mama. Am urmat o şcoală normală chiar dacă părinţii ar fi vrut pentru mine ceva special; dar fiindcă nu şi-au permis financiar, am absolvit Liteul Teoretic Gătaia (un liceu bun) cu media de bacalaureat de 9,10 în iulie 2009.

În liceu am participat la activităţi şcolare şi extraşcolare; activităţi sportive şi voluntariat în urma cărora am obţinut diplome de merit. Am participat la olimpiada de limbă franceză faza judeţeană şi am obţinut prima menţiune cu nota 8,30.

După absolvire, m-am mutat în chirie cu logodnicul meu în Timişoara.

În anul 2009-septembrie, m-am înscris la facultatea AMG -Asisenţi medicali Medicină Generală-4 ani la UMF Victor Babeş-Timişoara, însă am renunţat în primul an.
În septembrie 2011 m-am înscris la Şcoala Postliceală Sanitară-Logos-Timişoara (3ani) şi în prezent sunt absolventă cu diplomă de asistent medical generalist -media 9,33. Încă de la sfîârşitul anului 2008 am activat la SPCL Municipal Timişoara ca voluntar!  
  
Despre pasiuni pot spune atât: dacă aș putea scrie cu mintea, aș avea miliarde de poezii! Nu există pentru mine o pasiune mai mare! Îmi place actoria, îmi place să cânt și să dansez. Iubesc animalele; drept dovadă este cățelușa mea. Și... ador copilașii, în special bebelușii. Îmi place și mă recreează natura. Îmi plac filmele în special cele horror (mă țin în suspans)!  
  
Referinţă Bibliografică:
Beatrice Lohmuller / Beatrice Lohmuller : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 906, Anul III, 24 iunie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Beatrice Lohmuller : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Beatrice Lohmuller
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!