CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Vocatii >  
Autor: Rodica Anghelescu Voican         Ediţia nr. 98 din 08 aprilie 2011        Toate Articolele Autorului

Arii de opera şi operetă

 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Con te partiro 
  

 
  
Giuseppe Verdi - Actul I - BRINDISSI 
  

 
  
George Gershwin - Summer Time 
  

 
  
Giuseppe Verdi, Aria Violetei, Actul I, TRAVIATA 
  

 
  
W. A. Mozart - Aria REGINEI NOPTII - Flautul fermecat 
  

 
  
Rodica Anghelescu-Voican este câştigătoarea Marelui Premiu de aur la Festivalul Primăverii, secţiunea canto din Coreea (Phenian) unde au participat 72 de ţări şi colaborează cu Opera Română din Timişoara, Constanţa, Opereta şi din străinătat Regesburg, etc. 
  
Rodica Anghelescu-Voican este prima solistă care a imprimat cu Orchestra Radio lucrări din ANTON PAN, şi ca exemplu este "VINE CUCUL DE TREI ZILE"şi "PÂNĂ CÂND NU TE IUBEAM". 
  
Interpreta: Rodica Anghelescu-Voican 
  
Editare: Octavian Lupu 
  
Publicare material: Confluente Romanesti, www.confluente.ro 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Arii de opera şi operetă / Rodica Anghelescu Voican : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 98, Anul I, 08 aprilie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Rodica Anghelescu Voican : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Anghelescu Voican
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!