CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Ana Georgescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt un trecător spre eternitate, flămând de iubire, de iubirea divină, de iubirea de viaţă; viaţa aceasta care mi-a fost dată într-o zi de iunie, în urmă cu aproape 52 de ani pe plaiurile dobrogene, într-o familie de oameni creştini, unde temelia tuturor lucrurilor era dragostea. 
  
În trecerea mea am fost însoţită de o sete nestăvilită de cunoaştere şi pot să spun că această dorinţă de a cunoaşte, încă este prezentă în sufletul meu. Am studiat şi am învăţat, dar unul dintre cele mai importante lucruri pe care-l ştiu este acela că iubind înaintezi mai usor în orice drum. Mi-e inima locaşul iubirii ... iubesc fiecare dimineaţă în care realizez că am avut privilegiul sa mă trezesc la o nouă zi de viaţă, de aceea caut ca fiecare zi să fie o împlinire pentru mine şi pentru cei din jurul meu. Iubesc serile când mă întorc de la serviciu si cei dragi ai mei îmi deschid uşa cu iubire ... Iubesc nopţile, pentru că am un loc unde sa-mi plec capul, si persoana dragă lângă mine. Iubesc clipele care îmi aduc laolaltă copiii mei dragi, comorile mele nepreţuite ... Doresc să trăiesc înconjurată de o lume mai bună, de o lume care să cunoască iubirea, de aceea încerc sa-mi aduc aportul prin tot ceea ce întreprind; mă implic în diferite acte de caritate si ori de câte ori am ocazia, mă voluntarizez să întind o mâna celor care au nevoie de suport. 
  
În paralel cu grija pentru supravieţuire, sunt preocupată şi de latura culturală a lumii în care trăiesc: vizitez muzee, expoziţii, merg la teatru, sau la un film educativ. Particip cu multă plăcere la câte o seară de poezie. Citesc ... literatură română, literatură americană, literatura hispanică, literatură creştina. Încep o colaborare cu Radioul Creştin 3D Tradiţional, unde voi putea fi auzită recitând poezii ale căror autor sunt. Încerc să definitivez unul dintre proiectele care îmi sunt pe masa de lucru pentru o perioadă cam îndelungată de timp si anume acela să public cu ajutorul unei edituri de aici de unde traiesc, un volum de poezii creştine compuse de mine in limba engleza.  
  
Mi-am revizuit întreaga existenţă si aşa am ajuns să preţuiesc viaţa mult mai mult decât o preţuiam până ieri ... viaţa aceasta care mă indeamnă să o trăiesc cât mai frumos, pentru ca într-o zi să o pot continua in eternitate. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Ana Georgescu / Ana Georgescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1067, Anul III, 02 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ana Georgescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ana Georgescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!