CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Autori >  

Oglinda mea...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Salutare, dragi iubitori ai ființei cuvântului!  
Numele meu este Alexandru Cosmin Georgescu, cu pseudonimul de scriitor: Mister Creativity  
Sunt un tânăr poet şi prozator din Târgoviște, județul Dâmbovița.  
Am început să scriu în primăvara anului 2013 după multe chemări interioare.  
Aria mea de creație cuprinde poezie, proză scurtă și reflecții. Compun poezie în catren, dar și în vers alb.  
Scrierile mele se încadrează, ca abordare, într-o paletă foarte largă de teme, emoții și viziuni.  
Din octombrie 2015 dețin o pagină de Facebook unde îmi promovez scrierile și prin care le împărtășesc cititorilor mei. Aici puteți găsi o mare parte din creațiile mele. Această pagină poate fi accesată la adresa: www.facebook.com/mistercreativityscriitor  
În anul 2016 am publicat primul meu volum literar: „Mărturiile unui nebun - poezie, proză, reflecții și cugetări”. Lansarea acestui volum a avut loc în data de 17 decembrie 2016 la Biblioteca Județeană din Târgoviște. Pagina de promovare a acestei cărți o puteți găsi la adresa: www.facebook.com/marturiileunuinebun  
Am participat la Concursul Național de Poezie “Ion Chichere”. (2016)  
Am participat la Festivalul-Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor” Ediţia a XLVIII-a (2016)  
 
Câteva gânduri despre mine, strânse în textul „Autoportret sumar...” pe care îl regăsiți și în volumul „Mărturiile unui nebun”, la capitolul Reflecțiile Conștiinței:  
„Cu sânge, cu zâmbete, cu lacrimi... Dintotdeauna fidel valorilor, iubirilor, muzicii, oamenilor, emoțiilor de care m-am împiedicat prin labirintul meu. Fidel în optimism și în pesimism, ucenic al luminii dar și al întunericului.  
M-am agățat de fiecare curcubeu chiar de a fost numai un geamăt de-o secundă!  
În labirintul ăsta m-am tot respirat pe mine, my Personal Jesus. Cu vârful sufletului m-am dezmierdat de iluzoriul propriilor credințe.  
Autoexilat moral în fața consecințelor, un radical al simțămintelor, un fanatic al purității...”  
  
Vă aștept pe toți să ne bucurăm împreună de suava artă a emoției scrise.  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Oglinda mea... / Alexandru Cosmin Georgescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2370, Anul VII, 27 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Alexandru Cosmin Georgescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandru Cosmin Georgescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!