CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Anca Goja         Ediţia nr. 400 din 04 februarie 2012        Toate Articolele Autorului

A X-A EDIŢIE A FESTIVALULUI NAŢIONAL DE SATIRĂ ŞI UMOR „ZÂMBETE ÎN PRIER” DE LA VIŞEUL DE SUS
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Până în luna martie 2012, umoriştii români îşi pot trimite creaţiile la concursul de epigrame, concursul de parodie şi concursul de volum organizat în cadrul celei de-a X-a ediţii a Festivalului Naţional de Satiră şi Umor "Zâmbete în Prier", care va avea loc la Vişeu de Sus în perioada 21-22 aprilie.  
  
Temele concursului de epigrame sunt două:  
  
• „Lenea e cucoană mare/ Care n-are de mâncare" (3 epigrame) 
  
• „Şcolarul" (2 epigrame) Cuvântul trebuie să apară obligatoriu în catrene.  
  
Pentru concursul de parodie, concurenţii vor pritoci o parodie la poezia „Cântăreţi bolnavi" de Lucian Blaga.  
  
În cazul ambelor concursuri, lucrările vor fi trimise în trei exemplare cu motto şi plic închis, în care se vor arăta identitatea, adresa şi datele de contact, până cel târziu în data de 23 martie, pe adresa:  
  
Lucian Preţa 
  
Casa de Cultură 
  
str. 22 Decembrie nr. 3 
  
Vişeu de Sus, judeţul Maramureş 
  
cod 435700 
  
cu specificaţia "Pentru concursul de epigrame" sau "Petru concursul de parodie". La concursul de volum, inclusiv antologii, pot participa volumele de umor (epigrame, fabule, proză scurtă etc) tipărite în perioada aprilie 2011 - martie 2012. Lucrările vor fi trimise în două exemplare până în data de 15 martie, pe aceeaşi adresă, cu specificaţia "Petru concursul de volum".  
  
Concurenţii pot participa la toate secţiunile concursului, fără restricţii. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele:  
  
0262-354131 
  
0262-354639  
  
0741-099253 
  
Festivalul Naţional de Satiră şi Umor "Zâmbete în Prier" este organizat de Casa de Cultură Vişeu de Sus, Cenaclul de Satiră şi Umor "Pupăza" al instituţiei, Consiliul Local şi Primăria Vişeu de Sus, Asociaţia Cultural-Turistică "Hiperboreea", Despărţământul Vişeu-Iza al Astrei şi Muzeul de Istorie şi Etnografie Vişeu de Sus.  
  
Anca GOJA 
  
Baia Mare 
  
Ianuarie 2012 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
A X-A EDIŢIE A FESTIVALULUI NAŢIONAL DE SATIRĂ ŞI UMOR „ZÂMBETE ÎN PRIER” DE LA VIŞEUL DE SUS / Anca Goja : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 400, Anul II, 04 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Anca Goja : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Anca Goja
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!