CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Vocatii >  
Autor: Constantin Milea Sandu         Ediţia nr. 455 din 30 martie 2012        Toate Articolele Autorului

A sasea resemnare sau ultima calatorie gratuita in jurul soarelui, cu un singur bilet de intrare in Statia finala: Sfantul Soare
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dupa cumunism si capitalism criza numita viata a invins moartea care venea la comanda. Iar acum am intrat cu totii, resemnati, cu viii si cu mortii laolalta in cea de a doua moarte despre care scrie in Biblie la apocalipsa ca este Iazul de foc. Iazul de foc este de fapt chiar forma de foc a adevaratei ape prin care vom primii odata la o mie de ani botezul focului sacru prin flacara alba, flacara neagra si flacara vie, dupa care, trecand prin cea de a treia moarte - moartea spirituala - vom intra in Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit, unde nu exista nici viata si nici moarte. Acum, la sfarsitul istoriei unei mari inselatorii umane, viata pe Pamant a devenit, poate, cea mai misterioasa aventura umana din istoria sa. Sa traiesti pe pamant este tot mai scump, dar cu toate neajunsurile cotidiene viata include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an. O calatorie gratuita pe care noi, pamantenii, din pacate nu prea stim sa o folosim, pentru a culege roadele nestemate ale soarelui care palpie de fiinte innaripate pline de lumina si caldura proprie. 
  
O calatorie gratuita in jurul soarelui, cu un singur bilet de intrare in Statia finala – Sfantul Soare – ar putea sa fie posibila chiar in acest an. Exista, cred eu, in fiecare dintre noi o Coloana a Soarelui de vis prin care ne putem aduna lumina din soare, apoi ne putem indeparta prin razele corpului nostru luminos la orice distanta, prelungindu-ne, precum o raza de lumina care da roata Pamantului, prin propria noastra Coloana infinita, de pe axa Pamantului pe axa Cerului Cristalin, reusind astfel sa ne creem propria noastra Holograma energetica si sa ne conectam astfel prin aceasta cu intregul Univers. Ceea ce stim noi este doar faptul ca razele corpului nostru luminos cresc si descresc odata cu spatiul curbat care sta intre noi si un alt corp luminos, cum e Luna sau Soarele sau o alta fiinta luminoasa. Dar de ce cresc si descresc aceste raze luminoase din fereastra in fereastra numai D-zeu stie, noi nu stim ! Traind astfel in Marea Roata, la orizontul marilor mistere, este legitim si obligatoriu sa ne intrebam fiecare dintre noi: ce se va intampla cu constiinta noastra incepand cu 22 decembrie 2012 cand vom parcurge impreuna Marea Trecere la confluenta / interfereta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru ? 
  
Mai exista, oare, a treia Cale de urmat dupa aceasta Mare Trecere, in sens invers, din universul tehnologic in universul Artei- transformarii ? Vom putem noi depasi aceasta a treia mare depresie care ne maltrateaza constiintele preschimbandu-le in inimi imbolnavite de o singuratatea atomica pe care nu o vedem dar o simtim cum ne macina sufletele la o altfel de Moara sociala de macinat indivizi ? Nu este nevoie de mare stiinta genetica ca sa ne dam seama ca noi suntem acum jertfa pe altarul omenirii pentru arderea de tot prin secerarea, recoltatarea, tescuirea, innobilarea si purificarea corpului nostru spiritual, doar pentru a produce in final mereu alte fiinte extraterestre intr-o altfel de Uzina vie, folosind ca materie prima material genetic recoltat din lagarele comuniste si capitaliste pentru pregatirea unei alte asa zise „ elite” mondiale, extra si intra terestre, care reprezenta de fapt doar 1% din omenire. Pana cand noi, restul lumii, ne vom putea resemna cu aceasta implicarea fortata in aceste trei mari experiente: o experienta la limita mortii ( ELM ) ; o experienta in afara corpului ( EAC ) si o stare modificata a constiintei ( SMC ) prin care trece omenirea de aproape sase mii de ani ? 
  
Dar cate resemnari, depresii, experiente traite si cai mai poate indura azi omul de la zeu, omul crestin, omul din om si omul fara destin ? Dar o familie, un popor, o natiune, un continent, o Planeta ? Cunoscand faptul ca intreg Universul este Constiinta in expansiune infinita, iarasi ma simt obligat sa pun intrebarea legitima si obligatorie pentru noi toti de altfel: cum s-ar putea intra in constiinta amaratei asteia de Planeta dualista locuita in acest moment de peste sapte miliarde de oameni, fara a sacrifica trei sferturi din omenire, care se pare ca in curand vor trai o experienta la limita mortii ( ELM ) , pentru ca in final sa putem ajungem cu adevarat oameni liberi si deplini constienti de misiunea noastra pe Pamant ? Desi am mai vorbit despre asta, o repet: Inconstienta este o tara, o patrie, constiinta, un exil, iar Eternitatea este chiar Cheia cu care fiecare popor va sti cum sa intre in istoria culturii universale si a civilizatiei lumii prin acest exil perpeuum care ne cheama pe toti acum sa infaptuim cea mai mare si cea mai periculoasa revolutie care a existat vreodata pe Pamant: revolutia constiintei cosmice. 
  
Ar putea omenirea suporta aceasta Stare modificata a constiintei ( SMC ), sub implant informatic, pentru a trai o experienta la limita mortii ( ELM ) si a reusi in final aceasta Mare Trecere, in sens invers, din universul tehnologic, in care suntem eliberati catre nimic, in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni disticti: existenta, forma si beatitudinea ? Acum, dupa comunism si capitalism, toata lumea incepe sa vada ca de fapt capitalismul cu intregul lui arsenal tehnologic, asa cum il descrie Marx, nu a existat niciodata, iar universul tehnologic este doar o inventie, o nascocire diabolica pentru a elibera omul catre nimic: nu va trece nici cinci ani si, pe Pamant, vor fi peste doua miliarde de oameni care vor tanji dupa munca si pensi si nu le vor mai gasi nicaieri. Iluzia ca ne vom mai putea elibera vreodata din ciclul devenirilor, din ciclul reincarnarilor si din vesnicul balans intre mai bine si mai rau a celor multi, sub masca celor mai nefaste utopii politice, asa cum au fost fascismul, comunismul si capitalismul, a caror esenta isi au originea in Paradisul prin distrugere, s-a sfarsit pentru totdeuna. 
  
Un capitalism mondial, condus de niste dictatori misteriosi ai statului, va face mai multi morti decat isi pot inchipuii in cele mai negre vise profetii crizei. Intrebarea care se pune acum nu mai e „ cine trage primul cu Torpila lui Sharov” ; sau: „ daca trage cineva, misc – daca misca cineva, trag „ ; sau: „ e timpul sa discutam la Masa Rotunda despre inventarea altor arme scalare si razboaie psihotronice de manipulare si control al mintii prin tehnologia Haarp„ . Intrebarea legitima si obligatorie pentru noi toti este urmatoarea: cat timp vor mai putea rezista la Bariera atomilor multimii cele aproximativ 400 de popoare inlantuite si inghitite in sfera de putere a Timpurilor Moderne, fara o cunoastere stiintifica a genelor primordiale specifice fiecarui popor, pentru identificare urgenta a omului de la zeu, a omului religios, a omului din om si a omului fara destin ? Este imperios necesara aceasta cunoastere a genelor primordiale, pentru a se putea restabili cat mai grabnic cu putinta o noua ordine secreta in lucruri si fiinte si o alta scara creaturala si valorica in noua configuratie a lumii in care traim toti, dat absolut toti, cu viii si cu mortii electrici laolalta. 
  
Prin resemnare poti rezista un timp, traind o experienta la limita mortii, in fata maladiilor creatiei sau a altor forme mascate de depresie, de lasitate sau supunere oarba, dar fara o cunoasterea fundamentala a Artei-transformarii si a Istoriei ideilor si a credintelor religioase nu poti muri impacat nici macar de prima moarte, daramite de a doua moarte despre care scrie in Biblie ca este Iazul de foc. Se zice ca un om nu poate avea mai mult de sapte vieti ( adica mai putin cu doua decat „ pisica lui Schrodinger „ , care are noua ) . Prin urmare, un om se poate resemna doar de sapte ori in viata. Deci, putem invata cum se poate muri existand de sapte ori intr-o singura viata traita sub spectrul Marii Ignorantei, dar in final ramanem toti datori cu o moarte integrala: una solara, in spatiul supralunar, pe un „ loc fara de loc”, intr-un „ totpos atops”, adica in Occident, acolo unde se-ndeplineste uciderea soarelui prin moarte integrala; alta, in Orient, in spatiul sublunar, supusa coruptiei. Exista, insa, si a treia moarte: MOARTEA SPIRITUALA, care este cel mai mare pacat impotriva Spiritului. 
  
Toare religiile din lume afirma ca toate pacatele se iarta, afara de unul singur: pacatul impotriva Marelui Spirit. De fapt, nu exista alta moarte decat moartea spirituala si nu exista alta inviere decat in fluviul marilor Idei ale creatiei, precum Infinitul, Eternitatea, Visul, Dragostea, Liberatea si respectul pentru Legea Sacra si Divinitate. Si a fost seara – mai precis Occident, adica taramul unde se-ndeplineste uciderea soarelui prin moarte integrala – Si a fost dimineata, Orient – zi, intai – primind setea Duhului fara spatiu si timp si intrarea in Neantul Divin prin Coloanele de popoare inlantuite genetic, devenind calatori neinfricati spre Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit - prin Coloana prizonierelor neantului divin, prin Coloana ingerilor melancoliei si prin Coloana Soarelui de vis. Dar aceasta Inaltare-Implinire- Imparatie a sufletelor de lumina nu vine atunci cand o cauti, ci numai atunci cand esti pregatit sa-ti primesti moartea din dragoste ca pe un semn de lumina, implinind un mare Destin. 
  
Aveti curajul de a va explora propria constiinta solara si veti invia a treia zi. 
  
Referinţă Bibliografică:
A sasea resemnare sau ultima calatorie gratuita in jurul soarelui, cu un singur bilet de intrare in Statia finala: Sfantul Soare / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 455, Anul II, 30 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!